Fejlkode E73 vises på Xbox 360-konsollen

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger Xbox 360-konsollen:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E73

Dette betyder, at der kan være et problem med din Xbox 360-konsol.

Løsninger

• Den oprindelige Xbox 360-konsol

Prøv vores Løsning, når lysene blinker. Vælg ét blinkende lys som problemet, og følg vejledningen i løsningen.

• Xbox 360 S-konsol
  1. Fjern alt tilbehør, og tilslut det igen. Har du brug for hjælp? Se Tjek tilslutningerne til dit Xbox 360-tilbehør.
  2. Fjern harddisken. Se Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk.
  3. Fjern eventuelle USB-flashdrev.

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du anmode om en reparation. Få at vide, hvordan du anmoder om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Reparation af Xbox 360-konsol: Ofte stillede spørgsmål.