Fejlkode E74 vises, når du bruger din Xbox 360

Du får fejlkode E74, når du bruger din Xbox 360-konsol. Følgende meddelelse vises før fejlkode E74:

System error. Contact Xbox Customer Support.

Status code: E74

En tegning af et tv, der viser fejlkode E74

Dette betyder, at der er en hardwarefejl på din Xbox 360. Konsollen skal derfor repareres.

Løsning

Du skal sende en reparationsanmodning for at få din Xbox 360-konsol repareret i vores servicecenter.

Bemærk Garantiperioden for E74-fejlen er tre år fra konsollens oprindelige købsdato. Hvis konsollen ikke er dækket af den treårige garantiperiode, kan du få den repareret mod et gebyr.