Fejlkoden E75 forekommer, når du bruger en Xbox 360-konsol.

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse på dit tv eller din skærm, når du bruger Xbox 360-konsollen:

E75. Systemfejl. Contact Xbox Customer Support. Status code: E75.

Hvis du får vist denne fejlkode og -meddelelse, blinker der muligvis samtidig røde lys på Xbox 360-konsollen og/eller Xbox-controlleren.

Dette kan betyde, at den Xbox 360-konsol, som du bruger, har et hardwareproblem og skal repareres.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

• Fjern alt tilbehør, og tilslut det igen
    1. Sluk konsollen, og tag stikket til strømforsyningen ud af stikkontakten.
    2. Tag alle stik til tilbehørsenheder ud foran og bag på konsollen, herunder skærmkabler, netværkskabler og USB-enheder. Fjern ikke harddisken.
      • Xbox 360 E-konsol
      • Xbox 360 S-konsollen
    1. Tilslut konsollens strømforsyning igen, og tænd konsollen.
    2. Tilslut tilbehørsenhederne igen en efter en. Start med en controller. Tænd derefter for konsollen, og kontrollér tænd/sluk-knappen på konsollen.
      • Hvis tænd/sluk-knappen lyser grønt, kan du tilslutte det næste tilbehør.
      • Xbox 360 E-konsol: Hvis der blinker et rødt lys rundt om tænd/sluk-knappen, når du har tilsluttet et bestemt tilbehør igen, er der fejl på dette tilbehør, og det skal udskiftes.
      • Xbox 360 S-konsollen: Hvis tænd/sluk-knappen lyser rødt, når du har tilsluttet et bestemt tilbehør igen, er der fejl på dette tilbehør, og det skal udskiftes.
      • Den originale Xbox 360-konsol: Hvis der blinker et rødt lys rundt om tænd/sluk-knappen, når du har tilsluttet et bestemt tilbehør igen, er der fejl på dette tilbehør, og det skal udskiftes.
    3. Gentag trin 4, indtil du har tilsluttet alt tilbehøret.
      • Hvis tænd/sluk-knappen lyser grønt, efter du har tilsluttet alt tilbehøret, har problemet muligvis været en løs tilbehørsforbindelse.
      • Hvis du ikke kan se, at et bestemt tilbehør forårsagede problemet, kan der være et problem med din harddisk, og det kan være nødvendigt at fjerne den fra konsollen.

Fjern harddisken fra din Xbox 360 E-konsol:

1. Sluk for konsollen.
    2. Placer konsollen vandret.
    3. Find harddiskens coverudløser i højre side tæt på bagsiden af konsollen.
    4. Skub udløseren diagonalt (nedad og mod forsiden af konsollen), og træk samtidig harddiskdøren op.
    1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
    1. Sæt coveret til harddisken på, før du tænder konsollen igen.

Fjern harddisken fra din Xbox 360 S-konsol:

1. Sluk for konsollen.
    2. Placer konsollen vandret.
    3. Find udløseren til harddiskens dæksel på konsollens højre side. Den sidder i nærheden af konsollens bagside.
    4. Skub udløseren mod forsiden af konsollen, og træk i harddisklågen for at åbne den.
    1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
    1. Sæt coveret til harddisken på, før du tænder konsollen igen.

Fjern harddisken fra den originale Xbox 360-konsol:

1. Sluk for konsollen.
    2. Find harddisken øverst på konsollen (eller i venstre side, afhængigt af hvordan konsollen vender).
      Bemærk! Ikke alle Xbox 360-konsoller har en harddisk.
    1. Tryk på udløserknappen på harddisken.
    1. Løft harddisken væk fra konsollen.
  • Fjern USB-flashdrev

Fjern alle USB-flashdrev, der er tilsluttet konsollen.

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.