Fejlkoden E93 forekommer, når du bruger en Xbox 360-konsol

Problem

Det kan ske, at der blinker røde lys på din Xbox 360-konsol, og du får vist følgende fejlkode og -meddelelse:

E93. System error. Contact Xbox Customer Support.

Status code: E93

Dette kan betyde, at den Xbox 360-konsol, som du bruger, har en hardwarefejl og skal repareres.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

• Løsning 1a: Fjern alt tilbehør, og tilslut det igen
    1. Sluk konsollen, og tag stikket til strømforsyningen ud af stikkontakten.
    2. Tag alle stik til tilbehørsenheder ud foran eller bag på konsollen, herunder skærmkabler, netværkskabler og USB-enheder. Fjern ikke harddisken.
    1. Tilslut konsollens strømforsyning igen, og tænd konsollen.
    2. Tilslut tilbehørsenhederne igen en efter en. Start med en controller. Tænd derefter for konsollen, og kontrollér tænd/sluk-knappen på konsollen.
      • Hvis tænd/sluk-knappen lyser grønt, kan du tilslutte det næste tilbehør.
      • Xbox 360 E-konsol eller Xbox 360 S-konsol: Hvis tænd/sluk-knappen lyser rødt, når du har tilsluttet et bestemt tilbehør igen, er der fejl på dette tilbehør, og det skal udskiftes.
      • Den originale Xbox 360-konsol: Hvis der blinker et rødt lys rundt om tænd/sluk-knappen, når du har tilsluttet et bestemt tilbehør igen, er der fejl på dette tilbehør, og det skal udskiftes.
    3. Gentag trin 4, indtil du har tilsluttet alt tilbehøret.
      • Hvis tænd/sluk-knappen lyser grønt, efter du har tilsluttet alt tilbehøret, har problemet muligvis været en løs tilbehørsforbindelse.
      • Hvis du ikke kan se, at et bestemt tilbehør forårsagede problemet, kan der være et problem med din harddisk, og det kan være nødvendigt at fjerne den fra konsollen.
  • Løsning 1b: Fjern konsollens harddisk

Hvis din konsol er en Xbox 360 E:

1. Sluk for konsollen.
    2. Placer konsollen vandret.
    3. Find udløseren til harddiskens cover på konsollens højre side. Den sidder i nærheden af konsollens bagside.
    4. Skub udløseren diagonalt (nedad og mod forsiden af konsollen), og træk samtidig harddiskdøren op.
    1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
    1. Sæt dækslet til harddisken på, før du tænder konsollen igen.

Hvis din konsol er en Xbox 360 S:

1. Sluk for konsollen.
    2. Placer konsollen vandret.
    3. Find udløseren til harddiskens cover på konsollens højre side. Den sidder i nærheden af konsollens bagside.
    4. Skub udløseren mod forsiden af konsollen, og træk i harddisklågen for at åbne den.
    1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
    1. Sæt dækslet til harddisken på igen, før du tænder konsollen.

Hvis din konsol er en oprindelig Xbox 360:

1. Sluk for konsollen.
    2. Find harddisken øverst på konsollen (eller i venstre side, afhængigt af hvordan konsollen vender).
    1. Tryk på udløserknappen på harddisken.

Løft harddisken væk fra konsollen.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve den næste løsning.

• Løsning 2: Fjern USB-flashdrev
    Fjern alle USB-flashdrev, der er tilsluttet konsollen.
    Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.
  • Løsning 3: Anmod om en reparation
    Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Xbox 360-konsol muligvis repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.