Fejlkode FFFFFFFF0000006C vises, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live:

This action cannot be performed at this time. Please try again later.

For more information, go to http://www.xbox.com/support.

Status code: FFFFFFFF0000006C

Dette betyder, at der muligvis er et problem med det kreditkort, du brugte på Xbox Live. Det kan f.eks. være et af følgende problemer:

• Din betaling kan ikke godkendes gennem din bank eller dit kreditkortselskab.
  • Xbox Live har registreret mistænkelig aktivitet og forhindrer opkrævninger på din Xbox Live-konto.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Tjek faktureringsadressen

Tjek, at faktureringsadressen for din Xbox Live-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Du kan se, hvordan du ændrer faktureringsadressen for din Xbox Live-konto, i Rediger dine Xbox Live-kontooplysninger.

Hvis du bliver ved med at få vist fejlmeddelelsen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Kontakt din bank eller dit finansieringsselskab

Der kan være følgende årsager til, at dit køb på Xbox Live ikke blev gennemført:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet kan ikke bruges til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer bevidst for brug af kortet.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at den betalingsmetode, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Hvis du bliver ved med at få vist fejlmeddelelsen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Prøv at foretage købet igen senere

Xbox Live-købet kan være blokeret af en af følgende årsager:

• Der er for mange afviste købsforsøg inden for kort tid.
  • Xbox Live-kontoen eller betalingsmåden bruges fra et andet sted end det tilladte.
  • Den betalingsmetode, som du angav, kan have en overtrædelse for manglende betaling, der forhindrer, at den kan bruges til nye køb.

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis der forekommer mange købsfejl, kan det betyde, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).