Fejlkode X:5829.0 B:1884.0 vises, når du prøver at spille et spil til den originale Xbox-konsol

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at spille et spil til den originale Xbox-konsol på din Xbox 360-konsol:

• This original Xbox game has encountered a problem and can't continue.
  • X: 5829.0 B: 1884.0

Dette kan betyde en af følgende ting:

• Spillet understøttes ikke på Xbox 360-konsollen.
  • Du har en lagerenhed, der ikke er en officiel Xbox 360-harddisk.
  • Du har ikke alle de nødvendige softwareopdateringer til Xbox 360-konsollen.
  • Gemte spil fra en original Xbox-konsol kan ikke overføres til en Xbox 360-konsol.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Kontrollér spilkompatibilitet

Tjek, at spillet til den originale Xbox-konsol understøttes på Xbox 360-konsollen, ved at se listen over understøttede spil på Spil originale Xbox-spil på en Xbox 360-konsol.

Løsning 2: Opdater softwaren til din Xbox 360-konsol

Hvis du ikke kan spille et spil, som er på listen over understøttede spil, skal du prøve at opdatere konsolsoftwaren.

Løsning 3: Brug en officiel Xbox 360-harddisk

Sørg for, at du bruger en officiel Xbox 360-harddisk.