Xbox 360-fejlkoder

På denne side

Hardwarefejl på Xbox

Hvis der opstår et hardwareproblem med din Xbox 360-konsol, vises der muligvis en fejlmeddelelse med en kode på tre tegn, f.eks. Systemfejl E74, på dit tv. Hvis det sker, skal du finde fejlkoden i følgende tabel for at få oplysninger om, hvad du skal gøre.

Bemærk! Hvis du ikke kan finde fejlen på denne side, kan du søge efter den på Søg efter fejlkode og statuskode.

Den originale Xbox 360-konsol Xbox 360 S-konsollen
Den originale Xbox 360-konsol Xbox 360 S-konsollen

Fejlkode

Den originale Xbox 360-konsol

Xbox 360 S-konsollen

E01-E63, E65

Brug Vejledning til blinkende lys. Vælg ét blinkende lys som problemet, og følg vejledningen i løsningen.

Prøv følgende:

1. Fjern alt tilbehør, og tilslut det igen.
  2. Fjern harddisken.
  3. Fjern eventuelle USB-flashdrev.

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du anmode om en reparation. Log på for at anmode om en reparation, eller se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

E64

Konsollen skal repareres. Log på for at anmode om en reparation, eller se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Ofte stillede spørgsmål om garanti på og registrering af Xbox.

Konsollen skal repareres. Log på for at anmode om en reparation, eller se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Ofte stillede spørgsmål om garanti på og registrering af Xbox.

E66

Der er foretaget ulovlige ændringer af Xbox 360-konsollen. Dette betyder, at konsollen ikke længere kan oprette forbindelse til Xbox Live, downloade systemopdateringer eller afspille nye spil, som kræver systemopdateringer.

Du kan finde flere oplysninger under Fejlkode E66 vises, og du kan se ét blinkende rødt lys, når du bruger Xbox 360-konsollen.

Der er foretaget ulovlige ændringer af Xbox 360-konsollen. Dette betyder, at konsollen ikke længere kan oprette forbindelse til Xbox Live, downloade systemopdateringer eller afspille nye spil, som kræver systemopdateringer.

Du kan finde flere oplysninger under Fejlkode E66 vises, og du kan se ét blinkende rødt lys, når du bruger Xbox 360-konsollen.

E68, E69

Brug Vejledning til blinkende lys. Vælg ét blinkende lys som problemet, og følg vejledningen i løsningen.

Prøv følgende:

1. Fjern alt tilbehør, og tilslut det igen.
  2. Fjern harddisken.
  3. Fjern eventuelle USB-flashdrev.
  4. Hvis systemfejlmeddelelsen ikke vises, når du fjerner harddisken, kan der være en hardwarefejl på harddisken. Bestil en ny Xbox 360-harddisk hos Xbox Online Service Center (log på med din Microsoft-konto). Konsollen skal være registreret, før du kan udskifte en harddisk under garantien.

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du anmode om en reparation. Log på for at anmode om en reparation, eller se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Ofte stillede spørgsmål om garanti på og registrering af Xbox.

E70, E71, E73

Brug Vejledning til blinkende lys. Vælg ét blinkende lys som problemet, og følg vejledningen i løsningen.

Prøv følgende:

1. Fjern alt tilbehør, og tilslut det igen.
  2. Fjern harddisken.
  3. Fjern eventuelle USB-flashdrev.

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du anmode om en reparation. Log på for at anmode om en reparation, eller se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Ofte stillede spørgsmål om garanti på og registrering af Xbox.

E74

Konsollen skal repareres. Log på for at anmode om en reparation, eller se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Ofte stillede spørgsmål om garanti på og registrering af Xbox.

Konsollen skal repareres. Log på for at anmode om en reparation, eller se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Ofte stillede spørgsmål om garanti på og registrering af Xbox.

E75-E99

Brug Vejledning til blinkende lys. Vælg ét blinkende lys som problemet, og følg vejledningen i løsningen.

Prøv følgende:

1. Fjern alt tilbehør, og tilslut det igen.
  2. Fjern harddisken.
  3. Fjern eventuelle USB-flashdrev.

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du anmode om en reparation. Log på for at anmode om en reparation, eller se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Ofte stillede spørgsmål om garanti på og registrering af Xbox.

E81, E82

Brug Vejledning til blinkende lys. Vælg ét blinkende lys som problemet, og følg vejledningen i løsningen.

Prøv følgende:

1. Fjern alt tilbehør, og tilslut det igen.
  2. Fjern harddisken.
  3. Fjern eventuelle USB-flashdrev.

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du anmode om en reparation. Log på for at anmode om en reparation, eller se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Ofte stillede spørgsmål om garanti på og registrering af Xbox.

Læsefejl på Xbox-disk

Meddelelser

Gør følgende

• This disc is unreadable.
  • To play the disc, put it in an Xbox 360 console.
  • Unrecognized disc.
  • "Reading" og derefter "Open tray".

Brug Løsning til Xbox 360-diskdrev.

Problemer med at opdatere softwaren til konsollen

Du kan få en fejl, mens konsolsoftwaren opdateres. Eller du kan få en fejl, efter du har opdateret konsolsoftwaren. Du kan f.eks. få en fejlmeddelelse, der ligner den følgende, når du prøver at afspille en dvd:

Some Xbox features are missing or corrupt. A system update is required to replace them. Your console will now restart.

Hvis du oplever nogle af disse problemer, skal du se Fejlfinding af problemer i forbindelse med opdatering af din Xbox 360-konsol.

Fejl på Kinect-sensoren

Hvis der vises en fejlmeddelelse, mens du bruger Kinect-sensoren, skal du se under Fejlmeddelelser om Kinect-sensoren på Xbox 360.

Andre fejl

Hvis du får vist en fejlkode eller statuskode, der ikke omtales i denne artikel, kan du prøve at søge efter den på Søg efter fejlkode og statuskode.