Fejlmeddelelsen "The game could not start" vises på Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at bruge en funktion på Xbox 360 Dashboard eller spille et spil til den originale Xbox på din Xbox 360-konsol:

The game could not start. Please download the game again. For more help, go to www.xbox.com/support.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Hvis fejlen vises, når du bruger Xbox Dashboard

Hvis dette problem opstår, når du bruger Xbox Dashboard-funktioner (f.eks. avatareditoren eller Xbox Live-logon), er der muligvis et problem med den seneste softwareopdatering til konsollen. Du kan løse dette problem ved at slette den seneste opdatering og derefter downloade den igen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Storage.
  3. Tryk på knapperne på din controller i følgende rækkefølge:
    1. Tryk på venstre kantknap.
    2. Tryk på højre kantknap.
    3. Tryk på X-knappen.
    4. Tryk på venstre kantknap.
    5. Tryk på højre kantknap.
    6. Tryk på X-knappen.
  4. Meddelelsen "Delete System Update" vises. Vælg Yes. Konsollen genstartes, når du er færdig.
  5. Når konsollen er genstartet, skal du downloade opdateringen, når du bliver bedt om det.
    Bemærk! Du behøver ikke at downloade opdateringen med det samme, men du kan ikke logge på Xbox Live, før du har gjort det.

Hvis fejlen vises, når du spiller et spil til den originale Xbox

Hvis dette problem opstår, når du prøver at spille et spil til den originale Xbox-konsol, skal du prøve følgende løsninger:

Løsning 1: Opdater softwaren til konsollen

Tjek, at din konsol har den nyeste softwareopdatering. Du kan finde flere oplysninger i Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Løsning 2: Sørg for, at du har en officiel Xbox 360-harddisk

Du kan spille de fleste originale Xbox-spil på din Xbox 360-konsol, hvis du har en officiel Xbox 360-harddisk og den nyeste konsolsoftware. Hvis du har den nyeste konsolsoftware og en officiel Xbox 360-harddisk, men får fejlmeddelelsen "Game could not start", understøttes spillet sandsynligvis ikke af Xbox 360.

Bemærk! Ikke alle spil til den originale Xbox understøttes af Xbox 360-konsollen. Du kan finde flere oplysninger under Spil originale Xbox-spil på en Xbox 360-konsol.

Løsning 3: Prøv at rengøre spildisken

Du kan finde oplysninger om, hvordan du rengør diske, i Pleje af konsollen og spildiskene.

Løsning 4: Prøv at bruge en anden Xbox 360-harddisk

Du kan tjekke, om problemet skyldes konsollens harddisk, ved at prøve at starte spillet fra en anden officiel Xbox 360-harddisk (hvis du har adgang til en). Du kan finde oplysninger om, hvordan du fjerner og indsætter en konsolharddisk, i Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk.

Hvis spillet fungerer med en anden harddisk eller på en anden Xbox 360-konsol, skal din Xbox 360-harddisk muligvis udskiftes.

Løsning 5: Anmod om en ny harddisk

Hvis løsningerne ovenfor ikke løser problemet, skal du gå til Onlineservicecenter og klikke på Udskift en tilbehørsenhed under Enheder for at bestille en ny harddisk.

Har du spørgsmål om reparation og garanti? Se Reparation af Xbox 360-konsol: Ofte stillede spørgsmål.