Hardwarefejl på Xbox 360

Fejlkodesøgning

Søg efter Xbox-fejlkode/statuskode

Hvis du vil finde ud af, hvad en Xbox-fejlkode eller -statuskode betyder, kan du bruge dette værktøj til at søge efter koden og finde oplysninger om, hvordan du kan løse problemet.

Forbindelsesfejl

Fejlkode 0000-000B, 0000-000b, 0000-0001 eller 0000-0008 vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 0000-000B, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live.

Fejlkode 20A8-4840 vises, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 20A8-4840, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live.

Fejlkode 8007274C vises, når du starter Xbox-konsollen

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 8007274C, når du starter Xbox-konsollen.

Fejlkode D0000033 vises, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live

Få mere at vide om fejlkoden D0000033, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live.

Diskdrevfejl

Fejlkode 03-57-00 vises, når du bruger en Xbox 360

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkoden 03-57-00 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen.

Fejlkode 03-80-00 vises, når du prøver at afspille en disk på din Xbox 360-konsol

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkoden 03-80-00 vises, når du prøver at afspille en disk på Xbox 360-konsollen.

Fejlkode 06-2e-00 vises, når du prøver at spille et spil eller installere en opdatering fra en disk

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode 06-2e-00 vises, når du prøver at spille et spil eller installere en opdatering fra en disk.

Downloadfejl

Fejlkode 307D vises, når du forsøger at downloade en Xbox-opdatering

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode xxxx-307D-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx vises, når du bruger Xbox 360-konsollen.

Fejlkode xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx vises, når du forsøger at downloade en Xbox-opdatering

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx vises, når du bruger Xbox 360-konsollen.

Fejlkoden xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx vises, når du forsøger at downloade en Xbox-opdatering

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx vises, når du bruger Xbox 360-konsollen.

Fejlkode 3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx vises, når du forsøger at downloade en Xbox-opdatering

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode 3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx vises, når du bruger Xbox 360-konsollen.

Fejlkoden 3CD6 vises, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkode 3CD6 vises, når du forsøger at downloade en systemopdatering til Xbox 360-konsollen.

Fejlmeddelelsen "Can't process the update" vises, når du prøver at downloade en softwareopdatering til din Xbox 360-konsol

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkoden 8007-000F vises, når du forsøger at downloade en opdatering.

Fejlkode XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-8007-0070 vises, når du forsøger at installere en opdatering

Få mere at vide om fejlkoden XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-8007-0070, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du prøver at installere en opdatering.

Fejlkode 8007-045D vises, når du prøver at downloade en opdatering

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkoden 8007-045D vises, når du prøver at downloade en opdatering.

Fejlkode 8B05-0018 vises, når du opdaterer softwaren til konsollen

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkode 8B05-0018, når du forsøger at downloade en opdatering til Xbox 360-konsollen.

Fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-000E vises, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol

Få mere at vide om fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-000E, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis du får vist den, når du prøver at downloade en opdatering til Xbox 360-konsollen.

Fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010 vises, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol

Få mere at vide om fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis du får vist den, når du prøver at downloade en opdatering til Xbox 360-konsollen.

Fejlkode C000-0013 vises, når du prøver at installere en opdatering fra en disk

Få mere at vide om fejlkoden C000-0013, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du installerer opdateringer fra en disk.

Fejlkode C000-0034 vises, når du prøver at installere en opdatering fra en lagerenhed

Få mere at vide om fejlkoden C000-0034, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du prøver at installere en opdatering fra en lagerenhed.

Fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003A vises, når du forsøger at opdatere Xbox 360-konsollen via en disk

Få mere at vide om fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003A, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du prøver at opdatere Xbox 360-konsollen ved hjælp af en disk.

Statuskode C000-007B vises, når du forsøger at downloade til din Xbox 360-konsol

Får du fejlkode C000-007B? Få at vide, hvordan du skal håndtere fejlkoden C000-007B, så du kan downloade medier til Xbox-konsollen.

Fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F vises, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol

Få mere at vide om fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis du får vist den, når du prøver at downloade en opdatering til Xbox 360-konsollen.

Fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-016B vises, når du bruger Xbox 360

Få mere at vide om fejlkode C000-016B, og se, hvad du skal gøre, hvis du får vist den, når du bruger Xbox 360.

Fejlkode C800-8001 vises, når du prøver at downloade en opdatering

Få mere at vide om fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C800-8001, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du forsøger at downloade en opdatering.

Fejlkode C810-1001 vises, når du prøver at downloade en opdatering

Få mere at vide om fejlkode C810-1001, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du prøver at downloade en opdatering.

Fejlkode d0000034 vises, når du downloader en opdatering af Xbox 360-konsollens software

Få mere at vide om fejlkode d0000034, og hvad du skal gøre, hvis den vises, når du downloader en opdatering af Xbox 360-konsollens software.

Fejlkode D000-0185 vises, når du prøver at downloade en opdatering

Få mere at vide om fejlkode D000-0185, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du prøver at downloade en opdatering.

+Generelle problemer

Fejlkode 5829 vises, når du bruger en Xbox 360

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis fejlkoden 5829 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen.

Fejlkode C000-003F vises, når du bruger en Xbox 360

Få mere at vide om fejlkoden C000-003F, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du bruger Xbox 360-konsollen.

Fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3002 vises, når du bruger Xbox 360

Få mere at vide om fejlkode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3002, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du bruger Xbox 360-konsollen.

Fejlkode FFFFFFFF0000006C vises, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live

Få mere at vide om fejlkode FFFFFFFF0000006C, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live.

Fejlkode X:5829.0 B:1884.0 vises, når du forsøger at spille et originalt Xbox-spil

Få mere at vide om fejlkode X:5829.0 B:1884.0, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis den vises, når du prøver at spille et originalt Xbox-spil.

Systemfejl

Fejlkode E07 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E07? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E07, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E08 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E08? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E08, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E09 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E09? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E09, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E10 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E10? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E10, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E11 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E11? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E11, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E12 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E12? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E12, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E13 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E13? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E13, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E14 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E14? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E14, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E15 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E15? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E15, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E16 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E16? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E16, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E17 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E17? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E17, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E18 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E18? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E18, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E19 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E19? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E19, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E20 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E20? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E20, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E22 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E22? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E22, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E23 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E23? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E23, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E24 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E24? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E24, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E25 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E25? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E25, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E26 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E26? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E26, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E27 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E27? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E27, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E28 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E28? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E28, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E29 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E29? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E29, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E30 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E30? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E30, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E31 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E31? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E31, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E32 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E32? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E32, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E33 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E33? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E33, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E34 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E34? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E34, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E35 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E35? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E35, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E36 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E36? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E36, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E37 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E37? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E37, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E38 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E38? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E38, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E39 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E39? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E39, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E40 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E40? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E40, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E41 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E41? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E41, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E42 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E42? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E42, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E43 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E43? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E43, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E44 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E44? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E44, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E45 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E45? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E45, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E46 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E46? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E46, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E47 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E47? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E47, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E48 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E48? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E48, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E49 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E49? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E49, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E50 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E50? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E50, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E51 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E51? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E51, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E52 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E52? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E52, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E53 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E53? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E53, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E54 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E54? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E54, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E55 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E55? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E55, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E56 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E56? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E56, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E57 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E57? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E57, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E58 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E58? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E58, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E59 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E59? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E59, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E60 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E60? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E60, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E61 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E61? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E61, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E62 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E62? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E62, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E63 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E63? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E63, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Fejlkode E68 vises, og du kan se ét blinkende rødt lys, når du bruger Xbox 360-konsollen

Få mere at vide om fejlkode E68, og hvad du skal gøre, hvis den vises, når du bruger en Xbox 360-konsol.

Fejlkode E71 vises, og du kan se ét blinkende rødt lys, når du bruger Xbox 360-konsollen

Får du vist fejlkode E71, og blinker der ét rødt lys på din Xbox 360-konsol? Få at vide, hvordan du afhjælper fejl med fejlkode E71, så du kan fortsætte med at bruge Xbox 360-konsollen.

Fejlkode E74 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Få mere at vide om fejlkode E74, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis du får den, når du bruger en Xbox 360-konsol.

Fejlkode E75 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Få mere at vide om fejlkode E75, og find ud af, hvad du skal gøre, hvis du får den, når du bruger en Xbox 360-konsol.

Fejlkode E96 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Få at vide, hvordan du kan afhjælpe fejl med fejlkode E96, så du kan bruge din Xbox 360-konsol.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hardwarefejl på Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?