Fejlmeddelelsen "Secure HDCP link not found" vises, når du afspiller en dvd eller streamer en Netflix-film

Du får en af følgende fejlmeddelelser, når din Xbox 360-konsol er tilsluttet skærmen med et HDMI-kabel, og du prøver at streame en film fra Netflix eller afspille en dvd:

Secure HDCP link not found

Secure HDCP link lost

Dette kan betyde, at din Xbox 360-konsol ikke kan oprette en sikker forbindelse til skærmenheden ved hjælp af HDCP-protokollen (High-bandwidth Digital Content Protection). Der kan være forskellige årsager til problemet:

• Der er en enhed mellem din Xbox 360-konsol og skærmen (f.eks. en switch eller modtager), som afbryder HDMI-forbindelsen.
  • Der er problemer med HDMI-kablet.
  • Skærmen understøtter ikke fuldt ud HDCP-protokollen.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe denne fejl med følgende løsninger:

Løsning 1: Gå uden om andre enheder

Nogle modtagere eller AV-switch-bokse til hjemmebiografsystemer har en "HDMI pass through"-forbindelse. Denne forbindelse giver mulighed for at tilslutte et HDMI-kabel fra din Xbox 360 til modtageren og derefter tilslutte et andet HDMI-kabel til skærmenheden. Nogle af disse enheder kan forhindre din Xbox 360 i at udføre et korrekt HDCP-handshake, når videoafspilningen startes.

Du kan teste, om din modtager eller switch-boks er årsag til problemet ved at tilslutte et HDMI-kabel direkte fra din Xbox 360 til skærmenheden. Hvis dette løser problemet, skal du kontakte producenten af modtageren eller AV-switch-boksen til dit hjemmebiografsystem.

Løsning 2: Tjek, om din skærm understøtter HDCP

Nogle skærme har en HDMI-indgang, men understøtter ikke fuldt ud HDCP-protokollen. Du kan se i manualen eller på webstedet, om din skærm er helt HDCP-kompatibel.

Hvis skærmen ikke understøtter HDCP, skal du bruge et Xbox 360-komponent HD AV-kabel til at tilslutte din Xbox 360-konsol til skærmenheden.

Løsning 3: Udskift HDMI-kablet

Hvis din skærm understøtter HDCP, og der stadig er problemer med en direkte forbindelse til Xbox 360, skal du prøve at bruge et andet HDMI-kabel.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du teste problemet igen med en anden skærmenhed.

Bemærk! Du kan også bruge et Xbox 360-komponent HD AV-kabel til at afhjælpe problemet.