Apphub til udviklere af uafhængige spil

Uafhængige Xbox Live-spil er en webhub for uafhængige udviklere af spil til Windows Phone og Xbox Live. Her er gratis værktøjer, eksempelkode, community-support og undervisningsressourcer til dig, der udvikler apps og spil til Windows Phone og Xbox 360.

Med et årsabonnement til 99 USD ($) kan du sende dine apps og spil til Uafhængige Xbox Live-spil og sætte dem til salg eller tilbyde dem som gratis downloads på Windows Phone Marketplace eller i Xbox Live Game Store. Du kan få et personligt tilpasset dashboard, hvor du kan administrere dine varer, registrere downloads og holde styr på, hvor meget du tjener.

Flere oplysninger

Der ydes support til uafhængige Xbox Live-spil i vores forummer. Supporten kan kun benyttes af registrerede uafhængige softwareproducenter. Du kan få flere oplysninger på Windows Phone Udviklingscenter eller Uafhængige Xbox Live-spil.

Relaterede problemer