Fejlfinding i forbindelse med lydproblemer i Kinect

Oversigt

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du har lydproblemer, når du bruger Kinect.

Lydproblemer

Kan du ikke afslutte Kinect-lydtesten?

• Deaktiver digitale effekter på lydmodtageren eller tv'et. Digitale effekter omfatter f.eks. efterklang, komprimering, simuleret 3D-lyd og syntetiserede surround-lydtilstande.
  • Hvis du bruger et tv og en lydmodtager samtidig, skal du skrue ned for lyden på tv'et.
  • Anbring sensoren i en afstand af mindst 30 cm fra højttalerne, ventilatorerne eller anden støjkilde. Ved højere lydstyrker skal der mindst være 90 cm mellem sensoren og en højttaler.
  • Sørg for, at alle højttalerne er tilsluttet, og at konsollens lydindstillinger svarer til højttalernes konfiguration. For eksempel:
Hvis du har... Skal du bruge denne tilstand
To højttalere Stereo
Fem højttalere og en subwoofer 5:1
Syv højttalere og en subwoofer 7:1

Du kan ikke høre eller tale til en anden under et onlinespil

Prøv løsningerne på denne side: Fejlfinding i forbindelse med problemer med chat.

Bemærk! Hvis du flytter Kinect-sensoren eller højttalerne, skal du køre Kinect-lydtuneren igen.

Kinect-stemmekommandoerne fungerer ikke

Hvis Kinect-stemmekommandoerne ikke fungerer, skal du bruge Kinect-lydtuneren. Hvis du vil have vist en liste over landestandarder, der understøtter stemmekommandoer, kan du se Kinect-talegenkendelse.

Der er ingen lyd fra højttalerne

• Kontrollér, at AV-kablet til Xbox 360 er tilsluttet korrekt til lydsystemet. Få at vide, hvordan du tilslutter en Xbox 360-konsol til et lydsystem.
  • Kontrollér, at alle højttalere er tilsluttet korrekt til lydsystemet.
  • Hvis lydsystemet har højttalerkontakter, skal du kontrollere, at kontakterne er tændt.
  • Hvis lydsystemet har receivertilstand, skal du kontrollere, at indstillingen svarer til det antal højttalere, der er tilsluttet. For eksempel:
Hvis du har... Skal du bruge denne tilstand
To højttalere Stereo
Fem højttalere og en subwoofer 5:1
Syv højttalere og en subwoofer 7:1

Hører du et ekko?

• Deaktiver digitale effekter på lydmodtageren eller tv'et. Digitale effekter omfatter f.eks. efterklang, komprimering, simuleret 3D-lyd og syntetiserede surround-lyd-tilstande.
  • Hvis du bruger et tv og en lydmodtager samtidig, skal du skrue ned for lyden på tv'et.
  • Start Kinect-lydtuneren
  • Hvis du kun hører et ekko, mens du spiller på Xbox Live, kan problemet skyldes en anden spillers Kinect-sensor. Bed den anden spiller om at bruge Kinect-lydtuneren.

Få at vide, hvordan du forbedrer konsollens lydkvalitet