Kalibrer Kinect-sensoren til Xbox 360

Løsning

Kinect-sensoren til Xbox 360 registrerer dine kropsbevægelser og bruger din krop som en controller. Hvis Kinect ikke registrerer din krop korrekt, kan du kalibrere Kinect-sensoren igen. Sådan gør du:

1. Find det kalibreringskort, der fulgte med Kinect-spildisken.
  2. Bemærk! Der følger Kinect-kalibreringskort med Kinect Adventures! og visse andre Kinect-spil. Hvis du ikke har et kalibreringskort, kan du muligvis låne et af en ven.

Bemærk! Hvis du kopierer kalibreringskortet eller udskriver et billede af kalibreringskortet, er det ikke sikkert, at kalibreringen virker korrekt. Dette afhænger af udskriftskvaliteten.

picture
  1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter Kinect Tuner.
picture
  1. Vælg Calibration.
  2. Hold kalibreringskortet op, så Kinect kan se det.
picture
  1. Flyt kortet frem, tilbage og til siderne, indtil øjnene på kortet passer til brillerne på skærmen. Kalibreringskortets kanter skal stemme overens med rektanglet på skærmbilledet.
picture
  1. Hold kortet stille, indtil det grønne felt er udfyldt.
  2. Gentag trin 6 og 7, indtil kalibreringen af Kinect-sensoren er fuldført.
picture