Slå Kinect-funktioner til eller fra

Du kan vælge at slå bestemte Kinect-funktioner til eller fra. Det kan f.eks. være, at du vil slå chatmikrofonen fra, eller at du vil slå sensoren fra uden at skulle frakoble den.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Kinect Settings.
  3. Vælg det element, du vil ændre.
    • Sensor: Slå sensoren til eller fra.
    • Chatmikrofon: Slå chatmikrofonen til, hvis du vil tale med andre spillere, mens I spiller, eller hvis du bruger Kinect-video. Få mere at vide om Kinect-video. Hvis du slår chatmikrofonen fra, fungerer funktionen til talegenkendelse stadig.
    • Bemærk! Når du bruger Kinect Guide, kan du slå chatmikrofonen til eller fra ved at pege med hånden på taleikonet nederst til højre.

• Talegenkendelse: Slå talegenkendelse til, hvis du vil bruge din stemme til at styre Xbox 360-konsollen. Slå talegenkendelse fra, hvis du ikke vil bruge stemmekommandoer (du kan stadig bruge sensoren til chat). Få mere at vide om talegenkendelse.
  4. Vælg Off eller On.