Sådan konfigurerer du indstillingerne for det trådløse netværk på Xbox 360-konsollen

Oversigt

Denne artikel beskriver, hvordan du konfigurerer de trådløse indstillinger på Xbox 360-konsollen. Når du har konfigureret de trådløse indstillinger, kan du oprette forbindelse til internettet og Xbox Live (hvis du har adgang til et trådløst netværk).

Løsninger

Hvilken konsol har du?

Xbox 360 E-konsol
Xbox 360 E-konsol
Xbox 360 S-konsollen Den originale Xbox 360-konsol
Xbox 360 S-konsollen Den originale Xbox 360-konsol

Xbox 360 E-konsol

Der er indbygget Wi-Fi i Xbox 360 E-konsollen. Hvis du har et trådløst netværk, har du ikke brug for andet.

Xbox 360 E-konsollens indbyggede Wi-Fi-kommunikation med en trådløs router.
Xbox 360 E-konsollens indbyggede Wi-Fi-kommunikation med en trådløs router.

Bemærk! Du kan bruge en trådløs Xbox 360-netværksadapter sammen med Xbox 360 E-konsollen. Hvis din trådløse router ikke er placeret i nærheden af konsollen, kan en trådløs netværksadapter muligvis forbedre signalstyrken. Når du tilslutter en trådløs Xbox 360-netværksadapter til en Xbox 360 E-konsol, bruger konsollen automatisk den trådløse adapter i stedet for det indbyggede Wi-Fi.

Xbox 360 S-konsollen

Der er indbygget Wi-Fi i Xbox 360 S-konsollen. Hvis du har et trådløst netværk, har du ikke brug for andet.

Xbox 360 S-konsollens indbyggede Wi-Fi-kommunikation med en trådløs router.
Xbox 360 S-konsollens indbyggede Wi-Fi-kommunikation med en trådløs router.

Bemærk! Du kan bruge en trådløs Xbox 360-netværksadapter sammen med Xbox 360 S-konsollen. Hvis din trådløse router ikke er placeret i nærheden af konsollen, kan en trådløs netværksadapter muligvis forbedre signalstyrken. Når du tilslutter en trådløs Xbox 360-netværksadapter til en Xbox 360 S-konsol, bruger konsollen automatisk den trådløse adapter i stedet for det indbyggede Wi-Fi.

Den originale Xbox 360-konsol

Hvis du har den originale Xbox 360-konsol, skal du bruge en trådløs Xbox 360-netværksadapter til at slutte konsollen til et trådløst netværk:

Trådløs N-netværksadapter og G-netværksadapter til Xbox 360
Trådløs N-netværksadapter og G-netværksadapter til Xbox 360

Du kan finde flere oplysninger om trådløse N-netværksadaptere og G-netværksadaptere til Xbox 360 under Sådan tilslutter du en trådløs Xbox 360-netværksadapter.

Konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk

1. Vælg Settings fra Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Hvis du bliver bedt om at vælge et trådløst netværk, skal du følge disse trin. Ellers skal du gå videre til trin 4.
    1. Vælg navnet på det trådløse netværk.
    2. Angiv adgangskoden til det trådløse netværk, og vælg Done. Konsollen vil automatisk forsøge at oprette forbindelse til Xbox Live.
      Bemærk! Hvis du ikke kan se navnet på det trådløse netværk, skal du vælge Advanced Options. Vælg derefter Specify Unlisted Network, og angiv navnet på det trådløse netværk. Vælg sikkerhedstypen for den trådløse forbindelse: WEP, WPA eller WPA2. Eller vælg No Security, hvis netværket ikke har en adgangskode. Denne indstilling for sikkerhedstype skal stemme overens med sikkerhedstypen for det trådløse netværk.
    3. Vælg Configure Network.
    4. Vælg Wireless Mode under fanen Basic Settings.
      Bemærk! Hvis trådløs tilstand ikke er tilgængelig, og du bruger den sorte trådløse N-netværksadapter, skal du prøve at bruge softwareinstallationsdisken, der fulgte med adapteren.
    5. Vælg Scan for Networks.
    6. Vælg navnet på det trådløse netværk. Hvis netværket ikke findes på listen, kan du prøve følgende:
      1. Vælg Specify Unlisted Network, og angiv navnet på det trådløse netværk. (Dette kaldes også et SSID (Service Set Identifier)).
      2. Vælg sikkerhedstypen for den trådløse forbindelse: WEP, WPA eller WPA2. Eller vælg No Security, hvis netværket ikke har en adgangskode.
        Hvis du ikke kan oprette forbindelse til det trådløse netværk, kan du prøve at forbedre hastigheden for det trådløse signal/den trådløse forbindelse.
      3. Angiv adgangskoden til det trådløse netværk, og vælg derefter Done.
        Bemærk! Kontrollér, at du har angivet den korrekte adgangskode. Hvis du angiver en forkert adgangskode, kan konsollen muligvis få forbindelse til det trådløse netværk, men du får en IP-adressefejl, når du tester Xbox Live-forbindelsen.
      4. Tryk på B på controlleren, og vælg derefter Test Xbox Live Connection.
      5. Hvis du har oprettet forbindelse til Xbox Live, får du vist dette skærmbillede:

Bemærk! Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører Xbox Live-forbindelsestesten, skal du se Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl for at se trin til fejlfinding.

1. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Bemærk! Se Fejlkode efter opdatering af konsollens software, hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du forsøger at opdatere konsollens software.

Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere din trådløse forbindelse den første gang, skal du se Løsning til oprettelse af forbindelse til Xbox Live for første gang.

Hvis du tidligere har kunnet oprette forbindelse trådløst, men ikke kan oprette forbindelse nu, skal du se Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl.

Hvis dit trådløse netværk ikke vises under Tilgængelige netværk, skal du se Løsning til trådløs netværksforbindelse.

Konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk manuelt

Hvis du vil konfigurere indstillingerne for det trådløse netværk manuelt for din Xbox 360-konsol, skal du følge disse trin.

Advarsel! Hvis indstillingerne til det trådløse netværk er konfigureret forkert, kan det have en negativ effekt på konsollens ydeevne. Vi anbefaler, at det kun er netværksspecialister, der følger disse trin, og kun i de tilfælde, hvor netværket skal konfigureres manuelt, for at du kan oprette forbindelse til internettet. I de fleste tilfælde opnår du de bedste resultater ved at bruge de automatiske indstillinger.

1. Gå til Settings fra Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg dit trådløse netværk.

Hvis du bliver bedt om dit adgangsudtryk eller din adgangskode, skal du indtaste den og vælge Done. Når testen af netværkets status er fuldført, skal du vælge Continue og derefter vælge dit trådløse netværk.

Bemærk! Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du kører Xbox Live-forbindelsestesten, skal du se Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl for at se trin til fejlfinding.

4. Vælg Configure Network. Nu kan du manuelt konfigurere dine IP-indstillinger, dine DNS-indstillinger, dine PPPoE-indstillinger eller din MAC-adresse.

Se trinnene herunder for at se de indstillinger, du skal konfigurere.

Konfigurer dine IP-indstillinger manuelt

1. Vælg IP Settings under fanen Basic Settings.
    2. Vælg Manual under Edit IP Settings.
      • Hvis du vil angive din IP-adresse manuelt, skal du vælge IP Address, skrive IP-adressen, vælge Done og derefter vælge Done.
      • Hvis du vil angive din undernetmaske manuelt, skal du vælge Subnet Mask, skrive undernetmasken, vælge Done og derefter vælge Done.
      • Hvis du vil angive din gateway manuelt, skal du vælge Gateway, skrive gatewayadressen, vælge Done og derefter vælge Done.

Konfigurer dine DNS-indstillinger manuelt

1. Vælg DNS Settings under fanen Basic Settings.
    2. Vælg Manual under Edit DNS Settings.
    3. Vælg Primary DNS Server, skriv den primære DNS-serveradresse, og vælg derefter Done.
    4. Vælg Secondary DNS Server, skriv den sekundære DNS-serveradresse, vælg Done, og vælg derefter Done.

Konfigurer dine PPPoE-indstillinger manuelt

1. Vælg Additional Settings under fanen Configure Network.
    2. Vælg PPPoE settings.
    3. Vælg User Name, skriv dit PPPoE-brugernavn, og vælg derefter Done.
    4. Vælg Password, skriv din PPPoE-adgangskode, og vælg derefter Done.
    5. Vælg Service Name, skriv PPPoE-tjenestenavnet, vælg Done, og vælg derefter Done.

Konfigurer din MAC-adresse manuelt

1. Vælg Additional Settings under fanen Configure Network.
    2. Vælg Advanced settings.
    3. Vælg Alternate Mac Address, skriv MAC-adressen, vælg Done, og vælg derefter Done.

Konfigurer værtsnavnet manuelt

1. Vælg Additional Settings under fanen Configure Network.
    2. Vælg Advanced Settings.
    3. Vælg Host Name, skriv værtsnavnet, vælg Done, og vælg derefter Done.