Opret forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live via en Mac-computer i stedet for en router

Oversigt

Hvis du vil oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live, og du ikke har en router, kan du tilslutte konsollen til en Mac og dele din Mac's internetforbindelse.

Bemærk! Hvis du har en trådløs eller kabelforbundet router, skal du se under Løsning af problemer med første Xbox 360-forbindelse.

På denne side

Mac OS X Snow Leopard: Deling af internetforbindelsen

Hvis din Mac har en internetforbindelse og har et AirPort-kort installeret og en Ethernet-port, kan du dele internetforbindelsen på din Mac med din Xbox 360-konsol. I denne artikel beskrives det, hvordan du bruger din Mac i stedet for en router, når du vil oprette forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live.

Trin 1 – Tilslut et netværkskabel, og aktivér Internetdeling

1. Tilslut den ene ende af et netværkskabel til porten bag på Xbox 360-konsollen.
  2. Tilslut den anden ende af kablet til en Ethernet-port på din Mac.
  3. På din Mac skal du vælge Apple, klikke på Systemindstillinger og derefter klikke på Deling.
  4. Vælg Internetdeling.
  5. Vælg AirPort på listen Del forbindelsen fra.
  6. Vælg Ethernet Adaptor (en2) på listen Til computere, der bruger.
Afkrydsningsfeltet

Trin 2 – Hent Mac'ens DNS-serveradresse

Næste trin er at hente Mac'ens DNS-serveradresse. Sådan gør du:

1. På din Mac skal du vælge Apple, klikke på Systemindstillinger og derefter klikke på Netværk.
  2. Vælg Wi-Fi.
  3. Klik på DNS, og notér derefter numrene på listen under "DNS-servere".
Under fanen DNS på skærmen Netværk i Mac OS X vises en liste over IP-adresser til tilsluttede DNS-servere.
  1. Klik på OK.
  2. Vælg Ethernet.
  3. Klik på TCP/IP, og indstil derefter Konfigurer IPv4 til Fra.
  4. Klik på Anvend.
På skærmen Netværk i Mac OS X vises forbindelsesstatus for din computer. En liste over forbindelsestyper, f.eks. Ethernet, Wi-Fi og FireWire, ses til venstre. Nederst findes knapperne Anvend, Genindlæs og Hjælp mig.

Trin 3 – Angiv netværksindstillingerne på Xbox 360-konsollen

Det sidste trin i konfiguration af netværksindstillingerne på din Xbox 360-konsol:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge Wired Network.
  4. Vælg Configure Network.
  5. Vælg IP Settings under fanen Basic Settings.
  6. Vælg Manual, og vælg derefter IP Address.
  7. Angiv 192.168.2.2, og vælg derefter Done.
  8. Vælg Subnet Mask, angiv 255.255.255.0, og vælg derefter Done.
  9. Vælg Gateway, angiv 192.168.2.1, og vælg Done.
  10. Vælg DNS Settings under fanen Basic Settings.
  11. Vælg Manual.
  12. Vælg Primary DNS Server.
  13. Angiv de tal, du skrev i trin 2: Hent DNS-serveradressen (forrige afsnit), og vælg derefter Done.
  14. Vælg Done igen.
  15. Tryk på B på controlleren, og vælg derefter Test Xbox Live Connection.

Konsollen skulle nu dele den internetforbindelse, som din Mac bruger. Din Xbox 360-konsol kan bruge den delte forbindelse til at oprette forbindelse til Xbox Live.

Du kan få mere hjælp ved at oprette en meddelelse i Xbox-forummerne. Vores forummer indeholder emner med nyttige oplysninger og har erfarne spillere, som gerne vil hjælpe.