Fejlfinding i forbindelse med Xbox Live-forbindelsen

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse fra Xbox 360-konsollen til Xbox Live, eller hvis du oplever en langsom forbindelse eller en forbindelse med dårlig kvalitet, er der flere løsninger, du kan prøve. Vi kan hjælpe dig med at konfigurere konsollen, når du skal oprette forbindelse til Xbox Live første gang, eller hjælpe dig med at vælge, konfigurere eller foretage fejlfinding af din netværkshardware. Vi kan også hjælpe dig med at løse problemer, der forårsager streaming i dårlig kvalitet, dårlig forbindelseshastighed, problemer med multiplayerspil og vilkårlige afbrydelser. Og vi kan hjælpe dig med at afhjælpe fejl, der forhindrer dig i at oprette forbindelse til Xbox Live.

På denne side

Er det første gang, du opretter forbindelse til Xbox Live?

picture

Hvis du opretter forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live, kan du få hjælp i Løsning til oprettelse af forbindelse til Xbox Live for første gang. Her får du hjælp til at konfigurere og teste en kabelforbindelse eller trådløs forbindelse, logge på Xbox Live og konfigurere din Xbox Live-konto.

Kan du ikke oprette forbindelse til Xbox Live?

picture

Hvis du overhovedet ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du som det første finde årsagen til problemet. Problemet kan skyldes din konsol, din netværksforbindelse, dine netværksindstillinger, din internetudbyder eller Xbox Live-tjenesten. Hver gang du har problemer med forbindelsen til Xbox Live, er det en god ide først at tjekke Tjenestestatus for Xbox Live for at se, om der er nogen aktuelle problemer med Xbox Live.

Hvis du tidligere har kunnet oprette forbindelse til Xbox Live ved hjælp af din nuværende konsol- og netværkskonfiguration, men du ikke kan oprette forbindelse nu, kan du prøve Løsning til Xbox Live-forbindelse.

picture

Hvis dit trådløse hjemmenetværk ikke genkendes eller registreres af Xbox 360-konsollen, skal du bruge Løsning til trådløs netværksforbindelse til at finde ud af, hvad problemet skyldes.

Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl kan benyttes til alle typer forbindelsesfejl. Her kan du også få hjælp til at diagnosticere og løse problemer med konsollen, din netværkshardware eller din netværkskonfiguration. Før du bruger Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl, skal du teste din Xbox Live-forbindelse. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Settings, System Settings og derefter Network Settings.
  3. Vælg navnet på dit Wireless Network, eller vælg Wired Network for en kabelforbindelse.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.
picture

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, viser forbindelsestesten, hvor i forbindelsesprocessen fejlen opstod. Du får også at vide, hvilken type fejl det drejer sig om. Skriv disse oplysninger ned, og gå derefter til Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl for at afhjælpe problemet.

Oplever du dårlig forbindelseskvalitet?

Prøv løsningerne i dette afsnit, hvis du oplever følgende problemer:

• En langsom forbindelse
  • Dårlig ydeevne
  • Langsom streamingkvalitet
  • Problemer med onlinespil
  • Vilkårlige afbrydelser

Hvis du oplever streaming i dårlig kvalitet, når du bruger en videoapp på Xbox Live, kan du i  Løsning af problemer med Xbox-streamingkvalitet få hjælp til at løse problemet.

Hvis forbindelseshastigheden påvirker onlinespil eller forårsager forsinkelser eller andre problemer med ydeevnen, kan du prøve Løsning af problem med langsom Xbox Live-forbindelse.

Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, men ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil, eller hvis du ikke kan høre andre spillere, når du spiller et multiplayerspil online, har du sandsynligvis et problem med en NAT-fejl. Prøv Løsning til Xbox Live NAT-fejl for at afhjælpe problemet.

Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, men oplever, at forbindelsen bliver afbrudt uden nogen indlysende grund, kan du i Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl få hjælp til disse vilkårlige Xbox Live-afbrydelser.

picture

Har du brug for hjælp med din netværkshardware?

Der er mange forskellige producenter og modeller af netværkshardware (f.eks. modemmer, routere, gateways og adaptere). Derfor er der sjældent en enkelt universel løsning på problemer med netværksopsætning og -konfiguration. I vores forummer om netværkshardware har vi samlet oplysninger om en bred vifte af producenter og modeller af netværkshardware. I disse forummer kan du muligvis få hjælp til at løse et problem, der er specifikt for din konfiguration.

Disse forummer kan også være behjælpelige, hvis du er på udkig efter ny netværkshardware, eller hvis du konfigurerer dit netværk for første gang. Du kan også dele dine oplevelser med andre Xbox-ejere og finde hurtige løsninger på almindelige problemer.

Bemærk, at disse forummer er på engelsk, så benyt Bing Translator, hvis du vil have et andet sprog.