Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse fra Xbox 360-konsollen til Xbox Live (eller hvis du oplever en langsom forbindelse eller en forbindelse med dårlig kvalitet), er der flere løsninger, du kan prøve.

Bemærk! Før du begynder at foretage fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live, skal du tjekke status for Xbox Live-tjenesten.

Vælg det scenarie nedenfor, der bedst beskriver det forbindelsesproblem, du oplever.

"Jeg opretter forbindelse til Xbox Live for første gang".

Hvis du konfigurerer Xbox 360-konsollen til at oprette forbindelse til Xbox Live, kan du med Løsning til oprettelse af forbindelse til Xbox Live for første gang få hjælp til at konfigurere og teste en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse, logge på Xbox Live og konfigurere din Xbox Live-konto.

"Jeg har tidligere oprettet forbindelse til Xbox Live, men jeg kan ikke oprette forbindelse nu".

Hvis du tidligere har kunnet oprette forbindelse til Xbox Live ved hjælp af din nuværende konsol- og netværkskonfiguration, men nu ikke kan oprette forbindelse, kan du prøve Løsning til Xbox 360-forbindelse.

"Jeg får vist en fejlmeddelelse, når jeg tester min Xbox Live-forbindelse".

Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl kan benyttes til alle typer forbindelsesfejl. Her kan du også få hjælp til at diagnosticere og løse problemer med konsollen, din netværkshardware og din netværkskonfiguration.

Før du bruger denne løsning, skal du teste din Xbox Live-forbindelse. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Settings, System Settings og derefter Network Settings.
  3. Vælg navnet på dit trådløse netværk, eller vælg Wired Network, hvis du bruger en kabelforbindelse.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, viser forbindelsestesten, hvor i forbindelsesprocessen fejlen opstod. Du får også at vide, hvilken type fejl det drejer sig om. Skriv disse oplysninger ned, og gå derefter til Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl for at afhjælpe problemet.

"Min Xbox kan ikke se mit trådløse netværk".

Hvis dit trådløse hjemmenetværk ikke genkendes eller registreres af Xbox 360-konsollen, skal du bruge Løsning til trådløs netværksforbindelse på Xbox 360 til at finde ud af, hvad problemet skyldes.

"Jeg oplever dårlig streamingkvalitet på Xbox Live".

Hvis du oplever streaming i dårlig kvalitet, når du bruger en videoapp på Xbox Live, kan du bruge Løsning af problemer med streamingkvalitet på Xbox 360 til at løse problemer, som kan påvirke eller forstyrre forbindelseshastigheden.

"Det går langsomt, når jeg spiller spil på Xbox Live".

Hvis forbindelseshastigheden påvirker onlinespil eller forårsager forsinkelser eller andre problemer med ydeevnen, kan du bruge Løsning af problem med langsom forbindelse på Xbox 360 til at løse denne type forbindelsesproblemer.

"Jeg kan ikke høre mine venner online, eller jeg kan ikke deltage i eller være vært for (hoste) et multiplayerspil på Xbox Live".

Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, men ikke kan deltage i eller hoste et multiplayerspil, eller hvis du ikke kan høre andre spillere, når du spiller et multiplayerspil online, har du sandsynligvis et problem med en NAT-fejl. Prøv Løsning til NAT-fejl på Xbox 360 for at afhjælpe problemet.

"Jeg får vilkårligt afbrudt forbindelsen til Xbox Live".

Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, men oplever, at forbindelsen bliver afbrudt uden nogen indlysende grund, kan du i Løsning af Xbox 360-forbindelsesfejl få hjælp til disse vilkårlige Xbox Live-afbrydelser.

"Jeg har brug for hjælp med min netværkshardware".

Der er mange forskellige producenter og modeller af netværkshardware (f.eks. modemmer, routere, gateways og adaptere), og derfor er der sjældent en enkelt universel løsning på problemer med netværksopsætning og -konfiguration. I vores forummer om netværkshardware har vi samlet oplysninger om en bred vifte af producenter og modeller af netværkshardware. I disse forummer kan du muligvis få hjælp til at løse et problem, der er specifikt for din konfiguration.

Disse forummer kan også være behjælpelige, hvis du er på udkig efter ny netværkshardware, eller hvis du konfigurerer dit netværk for første gang. Du kan også dele dine oplevelser med andre Xbox-ejere og finde hurtige løsninger på almindelige problemer.

Bemærk, at disse forummer er på engelsk, så benyt Bing Translator, hvis du vil have et andet sprog.