Fejlfinding i forbindelse med Xbox Live-forbindelsen

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse fra Xbox 360-konsollen til Xbox Live, eller hvis du oplever en langsom forbindelse eller en forbindelse med dårlig kvalitet, er der flere løsninger, du kan prøve. Vi kan hjælpe dig med at konfigurere konsollen, når du skal oprette forbindelse til Xbox Live første gang, eller hjælpe dig med at vælge, konfigurere eller foretage fejlfinding af din netværkshardware. Vi kan også hjælpe dig med at løse problemer, der forårsager streaming i dårlig kvalitet, dårlig forbindelseshastighed, problemer med multiplayerspil og vilkårlige afbrydelser. Og vi kan hjælpe dig med at afhjælpe fejl, der forhindrer dig i at oprette forbindelse til Xbox Live.

På denne side

Er det første gang, du opretter forbindelse til Xbox Live?

picture

Hvis du konfigurerer Xbox 360-konsollen til at oprette forbindelse til Xbox Live, kan du med Løsning til oprettelse af forbindelse til Xbox Live for første gang få hjælp til at konfigurere og teste en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse, logge på Xbox Live og konfigurere din Xbox Live-konto.

Kan du ikke oprette forbindelse til Xbox Live?

picture

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live overhovedet, skal du først finde ud af, om problemet skyldes din konsol, din netværksforbindelse, dine netværksindstillinger, din internetudbyder eller Xbox Live-tjenesten. Hver gang du oplever problemer med forbindelsen til Xbox Live, er det en god ide først at tjekke Tjenestestatus for Xbox Live for at sikre, at der ikke er nogen aktuelle problemer med Xbox Live.

Hvis du tidligere har kunnet oprette forbindelse til Xbox Live ved hjælp af din nuværende konsol- og netværkskonfiguration, men du ikke kan oprette forbindelse nu, kan du prøve Løsning til Xbox Live-forbindelse.

picture

Hvis dit trådløse hjemmenetværk ikke genkendes eller registreres af Xbox 360-konsollen, skal du bruge Løsning til trådløs netværksforbindelse til at finde ud af, hvad problemet skyldes.

Hvis du har andre slags problemer med forbindelsen, kan du i Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl finde oplysninger om mange forskellige forbindelsesfejl og få hjælp til at diagnosticere og afhjælpe problemer med din konsol, netværkshardware eller netværkskonfiguration. Før du bruger Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl, skal du teste din Xbox Live-forbindelse. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Settings, System Settings og derefter Network Settings.
  3. Vælg navnet på dit Wireless Network, eller vælg Wired Network for en kabelforbindelse.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.
picture

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, får du under forbindelsestesten besked om, hvor i forbindelsesprocessen fejlen opstod, og hvilken type fejl der blev fundet. Skriv disse oplysninger ned, og gå derefter til Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl for at afhjælpe problemet.

Oplever du dårlig forbindelseskvalitet?

Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, men oplever en langsom forbindelse, en dårlig forbindelse, streaming i dårlig kvalitet, problemer med onlinespil eller vilkårlige afbrydelser, kan du prøve en af følgende løsninger.

Hvis du oplever streaming i dårlig kvalitet, når du bruger en videoapp på Xbox Live, kan du i Løsning af problemer med Xbox-streamingkvalitet få hjælp til at løse problemet.

Hvis forbindelseshastigheden påvirker onlinespil eller forårsager forsinkelser eller andre problemer med ydeevnen, kan du prøve Løsning af problem med langsom Xbox Live-forbindelse.

Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, men ikke kan deltage i eller være vært for et multiplayerspil, eller hvis du ikke kan høre andre spillere, når du spiller et multiplayerspil online, har du sandsynligvis et problem med en NAT-fejl. Prøv Løsning til Xbox Live NAT-fejl for at afhjælpe problemet.

Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live, men oplever, at forbindelsen bliver afbrudt uden nogen indlysende grund, kan du i Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl få hjælp til disse vilkårlige Xbox Live-afbrydelser.

picture

Har du brug for hjælp med din netværkshardware?

Fordi der er så mange forskellige producenter og modeller af netværkshardware (modemmer, routere, gateways, adaptere osv.), er der sjældent en enkelt universel løsning på problemer med netværksopsætning og -konfiguration. I vores forummer om netværkshardware har vi samlet oplysninger, som dækker en bred vifte af producenter og modeller af netværkshardware. I disse forummer kan du muligvis få hjælp til at løse et problem, der er specifikt for netop din konfiguration.

Disse forummer kan også være behjælpelige, hvis du er på udkig efter ny netværkshardware, eller hvis du konfigurerer dit netværk for første gang. Du kan også dele dine oplevelser med andre Xbox-ejere og finde hurtige løsninger på almindelige problemer.

Bemærk, at disse forummer er på engelsk, så benyt Bing Translator, hvis du vil have et andet sprog.