Sådan finder du adgangskoden til det trådløse netværk

Oversigt

Du kan oprette forbindelse til Xbox Live fra en Xbox-konsol vha. dit trådløse netværk. Du skal kende adgangskoden til det trådløse netværk for at kunne oprette forbindelse. På denne side beskrives det, hvordan du finder den.

Emner

Find din adgangskode på hardwaren

Hvis din internetudbyder har leveret din trådløse router eller gateway, er adgangskoden til netværket muligvis trykt på routeren eller gatewayen. Kig efter disse ord:

• Security Key
  • Wireless Key
  • WPA Key
  • WPA 2 Key
  • WEP Key

Find din adgangskode vha. Windows 7

Hvis din computer kører Windows 7 og er sluttet til et trådløst netværk, kan du finde adgangskoden på følgende måde:

1. Klik på signalstyrkeindikatoren for det trådløse netværk i meddelelsesområdet (nederst til højre).
  1. Højreklik på navnet på dit trådløse netværk, og vælg derefter Egenskaber.
  1. Vælg Vis tegn for at få vist adgangskoden til det trådløse netværk.

Find din adgangskode vha. Windows 8

Hvis din computer kører Windows 8 og er sluttet til et trådløst netværk, kan du finde adgangskoden på følgende måde:

1. Vælg signalstyrkeindikatoren for det trådløse netværk i meddelelsesområdet (nederst til højre).
  1. Vælg navnet på dit trådløse netværk, og vælg derefter Vis egenskaber for forbindelse.
  1. Vælg Vis tegn for at få vist adgangskoden til det trådløse netværk.

Find din adgangskode vha. en Mac

Bemærk! Denne mulighed kan kun benyttes, hvis din Mac tidligere har været (eller i øjeblikket er) tilsluttet det trådløse netværk. Du skal også kende adgangskoden til administratorkontoen på din Mac.

1. Klik på på menulinjen øverst på skærmen.
  2. Vælg menuen Programmer, og vælg Hjælpeprogrammer.
  3. Vælg Hovednøglering.
  4. Når nøgleringslisten er oprettet, skal du sortere efter "Navn".
  5. Find navnet på den trådløse router, som du vil oprette forbindelse til fra din Xbox-konsol. Du kan også bruge søgefeltet til at begrænse antallet af resultater.
  6. Dobbeltklik på det trådløse netværk, som du prøver at finde den trådløse adgangskode til, og markér derefter Vis adgangskode for at få vist adgangskoden.

Find din adgangskode på routerens konfigurationswebside

1. Åbn en webbrowser på computeren.
  2. Angiv standard-IP-adressen for din router eller gateway i adresselinjen (se nedenstående tabel), og tryk på Enter.

Nedenfor kan du se standard-IP-adresserne for routere og gateways fra nogle af de mest populære producenter:

Producent

Standard-IP-adresse

Belkin

192.168.2.1

Cisco/Linksys

192.168.1.1

D-link

192.168.0.1

NETGEAR

192.168.0.1
    192.168.1.1

1. Hvis producenten ikke findes i tabellen ovenfor, kan du prøve at finde oplysninger i dokumentationen til routeren eller gatewayen eller gå ind på producentens websted for at få hjælp. Du kan finde flere routerspecifikke vejledninger i vores forummer om netværkshardware.

Bemærk! Disse forummer er på engelsk, så du kan benytte Bing Translator, hvis du vil have vist et andet sprog.

2. Skriv brugernavnet og adgangskoden til din router eller gateway, og klik på OK.

Bemærk! Hvis du ikke kan logge på, skal du finde standardbrugernavnet og -adgangskoden i dokumentationen til routeren eller gatewayen.

3. Hvis du er logget på, vil du få vist konfigurationssiden til routeren eller gatewayen. Find området for de trådløse indstillinger, find WEP-, WPA- eller WPA2-adgangskoden, og skriv den ned.

Bemærk! Hvis du har problemer med at konfigurere din router eller gateway, skal du kontakte hardwareproducenten eller besøge producentens websted.