Vælg og konfigurer en ny netværksenhed

Få oplysninger om specifik netværkshardware

Hvis du skal købe en ny netværksenhed (router, modem, gateway osv.) og gerne vil høre om specifikke hardwaremodeller eller -producenter, eller hvis du vil have oplysninger om eventuelle kendte problemer med bestemte hardwaremodeller eller -producenter, kan du få hjælp i vores forummer om netværkshardware. Her kan du også få hjælp til at installere og konfigurere specifikke enheder med din Xbox og oprette forbindelse til Xbox Live.

Bemærk, at disse forummer er på engelsk, så benyt Bing Translator , hvis du vil have et andet sprog.