Netværksporte, som bruges af Xbox Live

Omdiriger port (Port forwarding)

Hvis du har en firewall eller netværkshardware, f.eks. en router, har du muligvis brug for at ændre konfigurationen for at få din pc eller Xbox 360-konsol til at kommunikere med Xbox Live. Denne konfigurationsændring kaldes nogle gange "opening ports" eller "port forwarding".

Xbox Live kræver, at følgende porte er åbne:

• Port 88 (UDP)
  • Port 3074 (UDP og TCP)
  • Port 53 (UDP og TCP)
  • Port 80 (TCP)

Bemærk! Hvis du ikke har mulighed for at chatte ved hjælp af Kinect-video, er du muligvis nødt til at åbne port 1863 (UDP og TCP).

Hvis du har oprettet forbindelse til et netværk via din arbejdsplads eller din skole, skal du bede netværksadministratoren om at åbne de porte, der bruges af Xbox Live, ovenfor.

Hvis du får en NAT-advarsel, når du opretter forbindelse til Xbox Live, kan du se Fejl: Din NAT-type er indstillet til Strict (eller Moderate).

Sådan konfigureres omdirigering af port ("port forwarding")

Du kan muligvis finde oplysninger om, hvordan du åbner porte på din router, på Port Forward-webstedet. Gå til siden Port Forwarding-vejledning til Xbox Live 360 for at finde instruktioner til din router.

Hvis din router ikke findes på webstedet Port Forward, skal du kontakte internetudbyderen eller producenten af routeren for at få hjælp til at åbne netværksporte.

Tip! Port Forward-webstedet findes kun på engelsk. Hvis vil have webstedet oversat, skal du kopiere og indsætte URL-adressen (www.www.portforward.com) i et oversættelsesværktøj, f.eks. Bing Translator.

Hvis du vil have yderligere hjælp til at åbne netværksporte, skal du kontakte den, som yder support til din router, f.eks. internetudbyderen eller producenten af routeren.

Routerproducenter

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer kompatibel netværkshardware, i vores forummer om netværkshardware.

Bemærk, at disse forummer er på engelsk, så benyt Bing Translator, hvis du vil have et andet sprog.

Microsoft fraskriver sig et hvilket som helst ansvar, der måtte opstå som følge af din anvendelse af de tredjepartsvirksomheder, den software og de løsninger, tjenester og den undervisning, der er angivet på webstedet. Al software, alle løsninger, tjenester og al undervisning leveres, som det er og forefindes og uden garanti, medmindre andet er angivet af den relevante tredjepartsvirksomhed.

Microsoft formidler kontaktoplysninger til tredjepart for at gøre det lettere for dig at få teknisk support. Disse kontaktoplysninger kan ændres uden varsel. Microsoft garanterer ikke for nøjagtigheden af disse kontaktoplysninger til tredjepart.

Xbox-forummer

Desuden kan du besøge vores Xbox-forummer på Xbox.com. Vores Xbox-forummer har svar på ofte stillede spørgsmål samt erfarne spillere, som gerne vil hjælpe.

Bemærk, at disse forummer er på engelsk, så benyt Bing Translator, hvis du vil have et andet sprog.