Log på
Del denne side

Xbox 360-netværksporte og routerkonfigurationer til Xbox Live

Oversigt over omdirigering af port ("port forwarding")

Hvis du har en firewall eller netværkshardware, f.eks. en router, har du muligvis brug for at ændre konfigurationen for at få din pc eller Xbox 360-konsol til at kommunikere med Xbox Live. Denne konfigurationsændring kaldes nogle gange "åbning af porte" eller "omdirrigering af port".

Xbox Live kræver, at følgende porte er åbne:

• Port 88 (UDP)
  • Port 3074 (UDP og TCP)
  • Port 53 (UDP og TCP)
  • Port 80 (TCP)

Bemærk! Hvis du ikke kan chatte ved hjælp af Kinect-video, er du muligvis nødt til at åbne port 1863 (UDP og TCP).

Hvis du har oprettet forbindelse til et netværk via din arbejdsplads eller din skole, skal du bede netværksadministratoren om at åbne de porte, der bruges af Xbox Live, ovenfor.

Hvis du får en NAT-advarsel, når du opretter forbindelse til Xbox Live, kan du se Løsning til NAT-fejl på Xbox 360.

Sådan konfigureres omdirigering af port for Xbox 360

Du kan muligvis også finde oplysninger om, hvordan du åbner porte på din router, på webstedet Port Forward. Gå til siden Port Forwarding Guides for Xbox Live 360 på webstedet for at finde instruktioner til din router.

Hvis din router ikke findes på webstedet Port Forward, skal du kontakte internetudbyderen eller producenten af routeren for at få hjælp til at åbne netværksporte.

Bemærk! Port Forward-webstedet findes kun på engelsk. Hvis vil have webstedet oversat, skal du kopiere og indsætte webadressen (www.portforward.com) i et oversættelsesværktøj, f.eks. Bing Translator.

Sådan kan du konfigurere routere til Xbox 360

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer kompatibel netværkshardware, i vores forummer om netværkshardware.

Bemærk! Forummerne er kun tilgængelige på engelsk. Hvis du vil have oversat forummerne, skal du kopiere og indsætte webadressen i et oversættelsesværktøj, f.eks. Bing Translator.

Microsoft fraskriver sig et hvilket som helst ansvar, der måtte opstå som følge af din anvendelse af de tredjepartsvirksomheder, den software og de løsninger, tjenester og den undervisning, der er angivet på webstedet. Al software, alle løsninger, alle tjenester og al undervisning leveres, som den/de/det er og forefindes og uden garanti, medmindre andet er angivet af den relevante tredjepartsvirksomhed.

Microsoft formidler kontaktoplysninger til tredjepart for at gøre det lettere for dig at få teknisk support. Disse kontaktoplysninger kan ændres uden varsel. Microsoft garanterer ikke for nøjagtigheden af disse kontaktoplysninger til tredjepart.

Xbox-forummer

Desuden kan du besøge vores Xbox-forummer på Xbox.com. Vores Xbox-forummer har svar på ofte stillede spørgsmål, og der er erfarne spillere, som gerne vil hjælpe dig.

Bemærk! Forummerne er kun tilgængelige på engelsk. Hvis du vil have oversat forummerne, skal du kopiere og indsætte webadressen i et oversættelsesværktøj, f.eks. Bing Translator.