Error: "Xbox 360 Wireless Adapter is connected but not configured"

Oversigt

Når du kører Xbox Live-forbindelsestesten, vises følgende fejlmeddelelse:
An Xbox 360 Wireless Adapter is connected but not configured.

Prøv at løse fejlen ved hjælp af konfigurationstrinene på denne side.

Konfigurer dine trådløse indstillinger

picture
  1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.

2. Gå til Settings, og vælg System Settings.

3. Vælg Network Settings.

4. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge navnet på det trådløse netværk, skrive adgangskoden til det trådløse netværk (hvis det er påkrævet) og derefter vælge Test Xbox Live Connection.

Bemærk! Hvis du ikke kender adgangskoden til det trådløse netværk, skal du se Find adgangskoden til det trådløse netværk.

• Hvis du ikke bliver bedt om at vælge navnet på et trådløst netværk, skal du gå til næste trin.

5. Vælg Configure Network.

6. Vælg Wireless Mode under fanen Basic Settings.

7. Vælg Scan for Networks.

8. Vælg navnet på det trådløse netværk. Hvis det trådløse netværk ikke findes på listen, skal du vælge Specify Unlisted Network og derefter angive navnet på det trådløse netværk.

9. Angiv adgangskoden til det trådløse netværk, og vælg derefter Done.

10. Tryk på B på controlleren for at teste forbindelsen igen.

Hvis du får vist en anden fejlmeddelelse, skal du se Fejlkoder på Xbox 360-konsollen eller Søg efter Xbox-fejlkode/statuskode for at få hjælp.

Find adgangskoden til det trådløse netværk

Du kan finde adgangskoden til det trådløse netværk flere steder.

Hvis din internetudbyder har leveret den trådløse router, er adgangskoden muligvis trykt på en mærkat på routeren. Adgangskoden til et trådløst netværk bliver nogle gange kaldt et af følgende navne:

• Sikkerhedskode

• Trådløs kode

• WPA-kode

• WEP-kode

Du kan også se i dokumentationen til routeren eller bede den person, der har konfigureret routeren, om at finde adgangskoden.

Find adgangskoden til det trådløse netværk på en computer, der kører Windows 7

Hvis du har en computer, der allerede har oprettet forbindelse til det trådløse netværk, kan du finde adgangskoden på følgende måde:

1. Klik på signalstyrkeindikatoren for det trådløse netværk i meddelelsesområdet i nederste højre hjørne på computeren.

picture
  1. Højreklik på navnet på det trådløse netværk, og vælg Egenskaber.

picture
  1. Klik på fanen Sikkerhed.

2. Markér afkrydsningsfeltet Vis tegn for at få vist adgangskoden.

picture

Find adgangskoden på en side til konfiguration af routeren

Adgangskoden til det trådløse netværk kan være tilgængelig på routerens webbaserede konfigurationsside. Sådan finder du den:

1. Start webbrowseren.

2. Indtast IP-standardadressen på routeren eller gatewayen, og tryk på Enter.

picture

Her kan du se IP-standardadresserne på nogle producenter af routere/gateways.

Producent Standard-IP-adresse
Belkin

192.168.2.1

Cisco/Linksys

192.168.1.1

D-Link

192.168.0.1

NetGear

192.168.0.1
192.168.1.1

Hvis producenten af routeren ikke findes i tabellen, kan du se i router/gateway-dokumentationen eller på producentens websted for at få hjælp.

1. Angiv brugernavnet og adgangskoden til din router eller gateway, og klik på OK.

Bemærk! Hvis du ikke kan logge på, skal du se i dokumentationen til routeren for at finde frem til standardbrugernavnet og -adgangskoden.

2. Hvis du er logget på, vil du se konfigurationssiden til routeren eller gatewayen.

3. Find området for de trådløse indstillinger, og kig efter adgangsudtrykket, WEP-, WPA- eller WPA2-adgangskoden.

Bemærk! Hvis du har problemer med at konfigurere routeren eller gatewayen, skal du kontakte hardwareproducenten eller besøge producentens websted.