Få din Xbox 360-konsol eller Kinect-sensor til service

Det er nemt at få Xbox 360-konsollen eller Kinect-sensoren til service. I denne artikel får du at vide, hvordan du får dit Xbox-produkt til service, så du kan komme tilbage til spillet.

Service på Xbox 360

Registrer dit Xbox-produkt

Hvis du skal have et Xbox 360-produkt til service, skal du først registrere det som beskrevet nedenfor.

Bemærk! Hvis du vil registrere din Xbox 360-konsol og Kinect-sensor, skal du have en gratis Microsoft-konto, som bruges til at logge på forskellige Microsoft-tjenester, såsom Xbox Live. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, skal du oprette en Microsoft-konto.

1. Log på Xbox Online Service Center med logonoplysningerne til din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  2. Klik på Tilføj en enhed under Enheder.
  3. Felterne navn, telefonnummer og land/område under Registrer en enhed er udfyldt på forhånd med oplysninger fra din profil. Kontrollér, at de er korrekte.
    Bemærk! Hvis dine profiloplysninger ikke er korrekte, kan du opdatere dem ved at klikke på dit navn øverst til højre og derefter på Profil.
  4. I feltet Serienummer skal du angive produktets serienummer og derefter klikke på Registrer.

Det registrerede produkt vises nu i Enhedshåndtering. (Klik på Administrer enheder under Start øverst på siden for at få vist Enhedshåndtering).

Tjek status for din garanti

Dine registrerede enheder og udløbsdatoer for garantien for de enkelte enheder vises under Device Manager i Xbox Online Service Centre.

Serviceomkostningerne kan variere, afhængigt af produktgarantien og måden, hvorpå ordren er sendt.

Selvbetjening eller assisteret Selvbetjening via onlineordre Assisteret support via telefon
Status for garantien Original Xbox 360-konsol Xbox 360 S- eller E-konsol Kinect-sensor Xbox 360 S- eller E-konsol Kinect-sensor
Dækket af garantien Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
Ikke dækket af garantien €134.45 €66.67 €66.67 €91.67 €91.67

Bemærk! Priserne er ekskl. moms. American Express, Discover, MasterCard og Visa kan benyttes.

Garantiperioden for Xbox 360-konsollen og Kinect-sensoren er henholdsvis 2 og 1 år fra købsdatoen for produktet. (Der er udelukkende 3 års garanti på den originale Xbox 360-konsol, hvis der er problemer med tre blinkende røde lys eller fejl E74). Hvis du mener, at den udløbsdato for garantien, der er vist i Xbox Online Service Center, er forkert, eller hvis du har spørgsmål vedrørende garantien, skal du se under Ofte stillede spørgsmål om garanti og registrering.

Send en serviceordre

1. Log på Xbox Online Service Center med logonoplysningerne til din Microsoft-konto, og klik på Problemer med en enhed.. Hvis du allerede er på siden Enhedshåndtering, skal du klikke på Anmod om service.
  2. Følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre serviceordren.

Når ordren er indsendt, får du et serviceordrenummer, og du modtager en mail med en ordrebekræftelse.

Hvis du ikke har modtaget en bekræftelsesmail efter 24 timer, skal du se i mappen med uønsket mail eller spamfilteret i dit mailprogram. Hvis du ikke kan finde mailen i mappen med uønsket mail eller spammappen, skal du kontakte Xbox Support.

Send os produktet

1. Fjern alt tilbehør, og læg konsollen eller Kinect-sensoren og intet andet i en forsendelseskasse.
    Bemærk! Hvis du sender en konsol, må der ikke sidde en disk i den. Hvis en disk har sat sig fast i konsollen, skal du se under Skub en disk ud manuelt på din Xbox-konsol.
  2. Når du har påsat forsendelsesetiketten, som du har udskrevet eller modtaget fra Xbox Support under oprettelsen af serviceanmodningen, skal du sende kassen til vores servicecenter.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du sporer pakken eller kontrollerer status for ordren, under Hjælp til din eksisterende Xbox 360-serviceordre.

Vi giver dit produkt et serviceeftersyn

Når konsollen er modtaget i servicecentret, er den gennemsnitlige varighed af en serviceperiode 10 til 14 dage inklusive forsendelsestid. Når produktet ankommer, skal du konfigurere det, og så kan du spille igen!

Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om garanti og service eller Hjælp til din eksisterende Xbox 360-serviceordre.