Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret

Det er nemt at få din Xbox One- eller Xbox 360-konsol eller Kinect-sensor repareret. I denne artikel får du at vide, hvordan du får dit Xbox-produkt repareret, så du kan komme i gang med at spille igen.

Service på Xbox

Registrer dit Xbox-produkt

Hvis du skal have en Xbox-konsol eller en Kinect-sensor repareret, skal du først registrere produktet som beskrevet nedenfor. Se:

Tjek status for din garanti

Du kan finde garantien for dine registrerede enheder på Xbox Online Service Center. Hvis din enhed stadig er dækket af garantien, er reparationer gratis. Hvis din enhed ikke længere er dækket af garantien, skal du betale for reparationen. Du kan se priser på reparationer i Xbox Online Service Center.

Send en serviceordre

Sådan gør du:

1. Log på Xbox Online Service Center med legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto.
  2. Klik på Problemer med en enhed på startskærmen. Hvis du allerede er på siden Enhedshåndtering, skal du klikke på Anmod om service.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre anmodninger om service.

Når ordren er indsendt til Xbox Online Service Center, får du et serviceordrenummer, og du modtager en mail med en ordrebekræftelse.

Hvis du ikke har modtaget en bekræftelsesmail efter 24 timer, skal du se i mappen med uønsket mail eller spamfilteret i dit mailprogram. Hvis du ikke kan finde mailen i mappen med uønsket mail eller spammappen, skal du kontakte Xbox Support.

Send produktet til os

Vigtigt! Fjern alt tilbehør fra Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren.

Du modtager en mail som svar på din serviceanmodning med oplysninger om forsendelse. Følg instruktionerne.

Vi giver dit produkt et serviceeftersyn

Når produktet er modtaget i servicecentret, er den gennemsnitlige varighed af en serviceperiode 10 til 14 dage, inklusive forsendelsestid.

Udvidet erstatning

Vil du hurtigere i gang med at spille igen? Med vores udvidede erstatning modtager du et nyt produkt, før du indsender det produkt, der ikke virker. Der er nogle vigtige ting, du skal vide om udvidet erstatning:

• Denne service er kun tilgængelig i følgende lande:
    • USA
    • Canada
    • Østrig
    • Belgien
    • Tjekkiet
    • Danmark
    • Finland
    • Frankrig
    • Tyskland
    • Grækenland
    • Ungarn
    • Irland
    • Italien
    • Nederlandene
    • Polen
    • Portugal
    • Slovakiet
    • Spanien
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien
  • Der skal betales for reparationen.
  • Du skal angive kreditkortoplysninger for at benytte udvidet erstatning. Vi reserverer værdien af produktet på dit kreditkort.
  • Vær opmærksom på, at denne proces kræver et ekstra niveau af sikkerhedsvalidering. Vi beder dig oplyse specifikke oplysninger om din konto og den enhed, du vil indsende til reparation.
  • Du skal indsende dit fejlbehæftede produkt, senest 14 dage efter du har modtaget erstatningsproduktet. I modsat fald opkræver vi betaling for erstatningsenheden på dit kreditkort.

Sådan anmoder du om udvidet erstatning

Hvis du vil anmode om – og se, om du er berettiget til – udvidet erstatning, skal du kontakte Xbox Support.