Sådan får du dit Xbox-produkt repareret

Reparationsprocessen

Det er let at få Xbox 360-konsollen eller Kinect-sensoren repareret. Send os det Xbox-produkt, der ikke virker, så reparerer vi det. Her kan du se, hvordan det foregår:

Trin 1: Registrer dit Xbox-produkt (hvis du ikke allerede har gjort det)

Du skal bruge:

Behandlingstid: Ca. 3 minutter

Trin 2: Send en reparationsanmodning online

picture
  • Fortæl os, hvilket problem du har med produktet.
  • Så fortæller vi dig, om produktet er dækket af garantien.
    Reparation i garantiperioden: Gratis
    Reparation uden for garantiperioden for den originale Xbox 360-konsol: € 80 plus moms (overføres online) eller € 110 plus moms (overføres over telefonen)
    Reparation uden for garantiperioden for Xbox 360 E-konsollen eller Xbox 360 S-konsollen: € 80 plus moms (overføres online) eller € 110 plus moms (overføres over telefonen)

• Hvis produktet ikke er dækket af garantien, fortæller vi dig, hvad det koster at få det repareret.
  • American Express-, Visa-, MasterCard- og Discover-kreditkort accepteres

Tjek din garantistatus (log på med din Microsoft-konto, hvis det er nødvendigt).

Behandlingstid: Ca. 2 minutter

Trin 3: Send os produktet

picture
  • Fjern alt tilbehør, og læg konsollen eller sensoren og intet andet i en forsendelseskasse.
  • Sæt den leverede forsendelsesetiket på kassen, og send kassen til vores servicecenter.
  • Du kan se reparationsstatus ved at gå til myservice.xbox.com.

Behandlingstid: Ca. 3 til 4 dage

Trin 4: Vi giver dit produkt et serviceeftersyn

picture

Behandlingstid: Ca. 10 til 17 dage

Samlet reparationstid

Den samlede reparationstid er 14 til 21 dage (inklusive forsendelsestid). De gennemsnitlige servicetider er angivet herunder efter land.

LandSamlet reparationstid
Østrig 9 dage
Østrig 9 dage
Belgien 8 dage
Tjekkiet 9 dage
Danmark 10 dage
Finland 14 dage
Frankrig 10 dage
Tyskland 7 dage
Ungarn 11 dage
Irland 13 dage
Italien 11 dage
Nederlandene 7 dage
Norge 16 dage
Polen 10 dage
Portugal 14 dage
Spanien 13 dage
Sverige 11 dage
Schweiz 10 dage

Bemærk! Varigheden af serviceperioden bygger på et skøn, og perioden begynder, når vi har modtaget din konsol på vores servicecenter.

Efterservicegaranti

Vi yder en efterservicegaranti for konsoller, der har været til service. Længden af garantien afhænger af, om servicearbejdet blev udført inden for eller uden for garantiperioden:

• Service i garantiperioden: Hvis din Xbox 360-konsol har været til service i den oprindelige garantiperiode (gratis reparation), får du enten den resterende periode på den oprindelige garanti eller 90 dage, hvis den resterende periode er kortere end 90 dage.
  • Service uden for garantiperioden: Hvis din Xbox 360-konsol har været til service uden for den oprindelige garantiperiode (betalt reparation), er der 90 dages garanti på konsollen efter service.

Er du klar til at anmode om en reparation?

Start en anmodning om reparation