Find konsol-id'et til Xbox 360 | Xbox 360-serienummer og Kinect-serienummer

Løsninger

Når du vil registrere dit Xbox-produkt eller sende det til reparation, skal du kende produktets serienummer. Du skal muligvis også kende konsollens id-nummer. Her kan du se, hvordan du finder disse numre.

Find konsol-id'et

Bemærk! Konsol-id'et findes kun på Xbox Dashboard. Konsol-id'et er ikke det samme som konsollens serienummer.

1. Gå til settings, og vælg System.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Vælg System Info. Konsol-id'et vises på skærmen under konsollens serienummer (som også vises på skærmen).
picture

Find konsollens serienummer

Xbox 360-konsollens serienummer står tre steder:

• Foran på konsollen, bag den ovale USB-åbning
  • Bag på konsollen, over AV-porten
  • På skærmen System Info på Xbox Dashboard (sammen med konsol-id'et, som beskrevet i forrige afsnit)
Xbox 360 E-konsol
picture
Xbox 360 S-konsollen Den originale Xbox 360-konsol
picture picture

Find Kinect-sensorens serienummer

Kinect-sensorens serienummer findes på sensorens underside. Serienummeret er et tal på 12 cifre, der er trykt under stregkoden.

Kinect-sensor
picture