Sådan nulstiller du en glemt adgangskode til forældrekontrollerne på Xbox 360

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den ved at besvare det adgangskodespørgsmål, du oprettede, da du konfigurerede forældrekontrolfunktionen på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter Family.
  2. Skriv en adgangskode (selvom den er forkert), når du bliver bedt om det.
  3. Når du får at vide, at adgangskoden er forkert, skal du vælge Reset Pass Code.
  4. Når dit adgangskodespørgsmål vises, skal du bruge din controller eller chatpad til at besvare det. Vælg derefter Done.

Hvis du ikke kan huske svaret på dit adgangskodespørgsmål, er du nødt til at kontakte Xbox Support for at få hjælp.