Sådan indstiller du Family Timer din Xbox 360-konsol

Se følgende video, hvor du kan få mere at vide om Family Timer.

Se videoen Indstil Family Timer for at begrænse skærmtiden. Bemærk! Denne video findes kun på engelsk.

Brug Family Timer til at begrænse, hvor lang tid din familie kan bruge konsollen dagligt eller ugentligt. Dine familiemedlemmer kan se, hvor lang tid der er tilbage, ved at trykke på Guide-knappen på Xbox-controlleren. Når tiden er udløbet, lukkes konsollen og kan ikke bruges igen, før Family Timer automatisk nulstilles den efterfølgende dag eller uge.

Sådan indstiller du Family Timer

1.  Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter Family.
    2.  Vælg On for at slå Console Safety til.
    3.  Angiv en fireknaps-adgangskode ved hjælp af controlleren.
    4.  Vælg Family Timer.
    5.  Vælg, om du vil indstille timeren for Daily eller Weekly.
    6.  Brug venstre styrepind til at ændre tidsintervallet op eller ned, og vælg derefter Continue.
    7.  Vælg Save and Exit.

Når Family Timer er slået til, vises der en notifikation 1 time, 30 minutter, 15 minutter og 5 minutter, før tiden udløber. På denne måde får spillerne et varsel i så god tid, at de kan nå at gemme deres spil. Når en af disse notifikationer vises, kan du imidlertid lægge mere tid til eller deaktivere timeren helt ved at angive adgangskoden.

Sådan lægger du tid til eller afbryder Family Timer

1.  Når der vises en Family Timer-notifikation på skærmen, skal du trykke på Guide-knappen for at få vist indstillingerne for Family Timer.
    2.  Angiv adgangskoden ved hjælp af controlleren.
    3.  Læg mere tid til, afbryd timeren, eller sluk konsollen.

Bemærk! Du kan finde oplysninger om, hvordan du styrer brugeroplevelsen på Xbox Live, under Indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox 360.