Forældrebeskyttelse på Xbox Live og din Xbox 360-konsol

Beskyt din familie

Din families sikkerhed online er meget vigtig – og Xbox tager den meget alvorlig.

• Få at vide, hvordan du kan bruge forældrebeskyttelse til at administrere, hvilken type spil, film og tv-serier medlemmerne i din familie kan spille og se på Xbox 360-konsollen.
  • Du kan også se, hvor lang tid pr. dag eller pr. uge de enkelte familiemedlemmer kan anvende konsollen.
  • Få at vide, hvordan du styrer, om et familiemedlem har adgang til Xbox Live.

Bemærk! Hvis du har købt en Xbox 360, der har været ejet af en anden, og hvor der allerede er angivet en forældreadgangskode, skal du kontakte Xbox Support for at få nulstillet adgangskoden.

Et ikon repræsenterer to familier med Xbox-gamere.

Her er nogle metoder, du kan bruge til at sikre, at din familie får en god og sikker oplevelse på Xbox Live og Xbox 360-konsollen:

Angiv indstillinger for forældrekontrol på Xbox 360

Få mere at vide om funktionerne til forældrebeskyttelse på Xbox 360-konsollen og Xbox Live.

Brug en adgangskode, og styr adgangen til Xbox Live på din Xbox 360

Du kan administrere adgangen til din Xbox Live-konto ved at vælge en adgangskode eller ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives, før der kan logges på din profil. Se desuden, hvordan du kan genskabe din adgangskode til Xbox Live, hvis du har glemt den.

Indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox 360

Få flere oplysninger om indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger for Xbox Live.

Opgrader en barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360

Find ud af, hvordan du kan opgradere en barnekonto til en voksenkonto, når barnet bliver myndigt.