Forældrebeskyttelse på Xbox Live og din Xbox 360-konsol

Beskyt din familie

Din families sikkerhed online er et helt afgørende punkt – og Xbox tager den meget alvorlig.

Få at vide, hvordan du kan bruge forældrekontrol til at administrere, hvilken type spil, film og tv-serier medlemmerne i din familie kan spille og se på Xbox 360-konsollen. Du kan også administrere, hvor lang tid pr. dag eller pr. uge de enkelte familiemedlemmer kan anvende konsollen, og du kan administrere deres adgang til Xbox Live.

picture

Her er nogle metoder, du kan bruge til at sikre, at din familie får en god og sikker oplevelse på Xbox Live og Xbox 360-konsollen:

Indstil forældrekontrol for Xbox 360 og Xbox Live
Få mere at vide om forældrekontrolfunktionerne på Xbox 360-konsollen og Xbox Live.

Administrer adgang til din Xbox Live-konto
Du kan administrere adgangen til din Xbox Live-konto ved at vælge en adgangskode eller ved at kræve, at adgangskoden til din Microsoft-konto skal angives, før der kan logges på din profil.

Onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox Live og Zune
Få flere oplysninger om indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger for Xbox Live og Zune. Og find ud af, hvordan en barnekonto opgraderes til en voksenkonto.