Opgrader en barnekonto til en voksenkonto

Oversigt

Når et barn bliver myndigt (myndighedsalderen er 18 år i de fleste lande), får barnet alle de rettigheder og muligheder, som en voksen kontoindehaver har på Xbox Live. Det betyder, at barnet ikke længere skal bruge en forælder til at foretage ændringer på sin Xbox-konto. Barnet kan selv acceptere vilkårene for anvendelse for Xbox Live og administrere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed på kontoen.

Opgrader en konto fra barnekonto til voksenkonto på Xbox 360

Barnets alder bestemmes ud fra den fødselsdato, der er angivet på Xbox Live-kontoen. Når en person bliver 18, kan han eller hun opgradere sin konto ved hjælp af følgende fremgangsmåde.

1. Log på Xbox Live på din Xbox 360-konsol med den konto, som du vil ændre.
  2. Gå til Settings , og vælg Account.
  3. Vælg Promote Child Account i panelet Your Information.
    Bemærk! Indstillingen "Promote Child Account" er kun tilgængelig, hvis den fødselsdato, der er registreret for kontoen, viser, at du er blevet myndig i dit land eller område.
  4. Hvis du bliver bedt om at logge af den aktuelle spilsession, skal du vælge Yes.
  5. Vælg Continue på skærmen "Promote your current Xbox Live child account to an adult account".

Trin 6 til 9 gælder kun for konti, der faktureres til et kreditkort eller debetkort. Hvis du har et forudbetalt abonnement, skal du gå til trin 10.

1. Vælg Continue på skærmen "To promote your account, replace the credit card that is associated with the account with a new card or payment method".
    Bemærk! Du kan bruge det samme kreditkort igen. Du skal imidlertid angive kreditkortoplysningerne igen.
  2. Angiv navn, kreditkorttype, kreditkortnummer, udløbsdato og bekræftelseskode for det nye kreditkort, og vælg derefter Next.
  3. Angiv faktureringsadresse, by, område og postnummer for dit kreditkort, og vælg derefter Next.
  4. Bekræft dine kontaktoplysninger, og vælg derefter Done.
  5. Acceptér vilkårene for anvendelse og erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger for Xbox Live.
  6. Vælg Done på skærmen "Your Xbox Live account is now an adult account".
    Bemærk! Hvis din Xbox Live-konto ikke ændres til en voksenkonto, skal du prøve at logge af og derefter logge på igen.

Opgrader en konto fra barnekonto til voksenkonto på Xbox One

Når en person registreres som myndig (baseret på den fødselsdato, der er angivet på Xbox Live-kontoen), opgraderer Xbox One automatisk personens kontoklassifikation fra "barn" til "voksen" ved det næste logon. Hvis du bruger automatisk logon med Kinect, eller hvis din konto forbliver logget på, skal du logge af manuelt og derefter logge på igen for at få denne ændring til at træde i kraft.

1. Gå til området sign in øverst til venstre på skærmen Home.
  2. Vælg din profil.
  3. Vælg Sign out.
  4. Vælg din profil igen.
  5. Klik på Choose this person.
  6. Skriv den mailadresse, som du bruger til at logge på din Microsoft-konto.
  7. Følg instruktionerne, og acceptér vilkårene for anvendelse af og erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger for Xbox Live.
  8. Opdater det betalingsmiddel, der er angivet, hvis du får besked på det.

Opgrader en konto fra en barnekonto til en voksenkonto i en husstand med både en Xbox One og en Xbox 360

Hvis din husstand har både en Xbox One og en Xbox 360, kan du selv vælge, hvilken konsol du vil bruge til at opgradere barnekontoen til en voksenkonto. Ændringerne kommer til at gælde på begge konsoller. Du skal blot logge af den anden konsol og logge på igen, for at ændringerne kan træde i kraft på denne konsol.