Angiv indstillinger for forældrekontrol på Xbox 360

Oversigt

På Xbox 360-konsollen kan du tilpasse og styre familiens adgang til spil-, film- og tv-indhold. Forældrekontrollerne på Xbox 360-konsollen kan bruges til at styre både selve konsollen og adgangen til indhold på Xbox Live, herunder:

• Hvilke spil der kan spilles.
  • Hvilke film og tv-serier der kan vises.
  • Hvor længe hvert familiemedlem kan bruge konsollen dagligt eller ugentligt.
  • Om et bestemt familiemedlem kan få adgang til Xbox Live eller ej.

Bemærk!

På denne side

Hvordan slår jeg forældrekontroller til på min Xbox 360-konsol?

Du kan angive indstillinger for forældrekontrol for Xbox 360 på selve konsollen eller på Xbox Live via din computer.

Forældrekontrolfunktionerne er opdelt i to grupper: konsolkontroller og indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Konsolkontroller findes i området Family Settings eller Family Center på konsollen (afhængigt af typen af Xbox Live-medlemskab).

Angiv forældrekontroller på din Xbox 360-konsol

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter Family.
picture
  1. Vælg gamertagget for det barn, hvis indstillinger du vil justere.
  2. Gå til Privacy & Online Settings, og vælg Change Settings.
  3. Opdater indstillingerne, og luk derefter skærmen for at gemme.

Angiv forældrekontroller via din computer

1. Log på din Xbox-konto.
  2. Tryk eller klik på Min konto.
  3. Tryk eller klik på Sikkerhed, familie og forummer.
  4. Tryk eller klik på Onlinesikkerhed på Xbox 360, og vælg derefter den konto, du vil ændre indstillinger for. (Dit barns avatar vises her ud for din egen).
  5. Vælg Tilladt eller Blokeret ud for hvert af de områder, du vil begrænse eller tillade adgangen til. Tryk eller klik derefter på Gem.

Hvad kan jeg styre på konsollen?

Du kan styre følgende på din Xbox 360-konsol:

• Ratings and Content: Disse indstillinger gør det muligt for dig at begrænse indhold i spil og videoer på basis af indholdets klassifikation. Du kan også angive, om ikke-klassificeret eller anstødeligt indhold kan afspilles på denne konsol.
    Tip! Du kan angive undtagelser for individuelle spil, der er uden for de klassifikationsbegrænsninger, du har angivet.
  • Family Timer: Denne indstilling gør det muligt for dig at begrænse det tidsrum, konsollen kan bruges dagligt eller ugentligt.
  • Xbox Live Access: Denne indstilling giver dig mulighed for at bestemme, om din familie kan oprette forbindelse til Xbox Live fra denne konsol.
  • Xbox Live Membership Creation: Denne indstilling gør det muligt for dig at styre, om der kan oprettes nye Xbox Live-medlemskaber fra konsollen.
  • Change Pass Code: Denne indstilling giver dig mulighed for at ændre adgangskoden.
  • Reset to Default Settings: Denne indstilling giver dig mulighed for at nulstille indstillingerne, så de oprindelige fabriksindstillinger gendannes.

Hvordan ændrer jeg min adgangskode på konsollen?

Sådan ændrer du din adgangskode:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter Family.
  2. Angiv en fireknaps-adgangskode.
  3. Vælg Change Pass Code.
  4. Vælg Change Pass Code igen.
  5. Angiv en fireknaps-adgangskode to gange.
  6. Vælg Done.
  7. Vælg Save and Exit.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har glemt den adgangskode, som jeg bruger til forældrekontroller?

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nulstille den ved at besvare det adgangskodespørgsmål, du har angivet i forbindelse med forældrekontrolfunktionen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter Family.
  2. Vælg den indstilling for indholdskontrol, som du vil ændre.
  3. Skriv en adgangskode (selvom den er forkert), når du bliver bedt om det.
  4. Når du får at vide, at adgangskoden er forkert, skal du vælge Reset Pass Code.
  5. Når dit adgangskodespørgsmål vises, skal du bruge din controller eller chatpad til at besvare det. Vælg derefter Done.

Hvis du ikke kan huske svaret på dit adgangskodespørgsmål, er du nødt til at kontakte Xbox Support for at få yderligere hjælp.

Hvordan indstiller jeg Family Timer på konsollen?

Brug Family Timer til at begrænse, hvor lang tid din familie kan bruge konsollen dagligt eller ugentligt. Dine familiemedlemmer kan se, hvor lang tid der er tilbage, ved at trykke på Guide-knappen på Xbox-controlleren. Når tiden er udløbet, lukkes konsollen og kan ikke bruges igen, før Family Timer automatisk nulstilles den efterfølgende dag eller uge.

Sådan indstiller du Family Timer

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter Family.
  2. Vælg On for at slå Console Safety til.
  3. Angiv en fireknaps-adgangskode ved hjælp af controlleren.
  4. Vælg Family Timer.
  5. Vælg, om du vil indstille timeren for Daily eller Weekly.
  6. Flyt ned til tidsrummet, forøg eller formindsk det ved hjælp af venstre styrepind, og vælg derefter Continue.
  7. Vælg Save and Exit.

Når Family Timer er slået til, vises der en notifikation 1 time, 30 minutter, 15 minutter og 5 minutter, før tiden udløber. På denne måde får spillerne et varsel i så god tid, at de kan nå at gemme deres spil. Når en af disse notifikationer vises, kan du imidlertid lægge mere tid til eller deaktivere timeren helt ved at angive adgangskoden.

Sådan lægger du tid til eller afbryder Family Timer

1. Når der vises en Family Timer-notifikation på skærmen, skal du trykke på Guide-knappen for at få vist indstillingerne for Family Timer.
  2. Angiv adgangskoden ved hjælp af controlleren.
  3. Læg mere tid til, afbryd timeren, eller sluk konsollen.

Bemærk! Du kan finde oplysninger om, hvordan du styrer brugeroplevelsen på Xbox Live, under Indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger for børnekonti på Xbox 360.