Konfigurer Xbox 360 E-konsollen

Oversigt

Det er nemt at konfigurere din Xbox 360 E-konsol – du skal blot følge disse instruktioner trin for trin.

Løsninger

Pak konsollen ud, og placer den.

Trin 1: Pak konsollen ud

picture

Et Xbox 360 E-spilsystem består typisk af:

1. Konsol
  2. AV-kabel (3,5-mm composite)
  3. Strømforsyning
  4. Strømledning
  5. Trådløs controller
  6. 2 AA-batterier
  7. Brugervejledning
  8. Hovedtelefoner med kabel (er forskelligt i de forskellige konsolpakker)

Trin 2: Fjern beskyttelsestapen

picture

Trin 3: Placer konsollen

God placering Uhensigtsmæssig placering
picture picture

Sørg for at placere din konsol et sted med følgende egenskaber:

• Stabilt
  • Godt ventileret, relativt køligt og væk fra direkte varmekilder
  • Rummeligt. Anbring ikke andre genstande på, under eller lige ved siden af konsollen

Du kan placere konsollen lodret eller vandret.

Tilslut strømforsyningen

1. Tilslut strømforsyningen.
  2. Sæt strømledningen i strømforsyningen.
  3. Sæt strømledningen i en stikkontakt.

Tilslut konsollen til dit tv

Xbox 360 E-konsolsystemet indeholder et composite AV-kabel. Du kan bruge dette kabel til at tilslutte konsollen til et standard-tv eller en standardskærm. Sådan gør du:

Bemærk!

• Composite AV-kablet understøtter ikke højdefinitionsvisning (HD).
  • Hvis du har et HDTV og vil se instruktionerne vedrørende brugen af et HDMI-kabel, skal du se Tilslut Xbox 360-konsollen til et tv.
  1. Tilslut et lille 3,5-mm stik til 3,5-mm stikket bag på konsollen.
  2. Find AV-portene på tv'et eller computerskærmen. Tilslut de farvekodede stik på composite AV-kablet til de tilsvarende porte på tv'et på følgende måde:
    • Gul = composite video
    • Rød = analog lyd, højre kanal
    • Hvid = analog lyd, venstre kanal
picture

Bemærk! Monaurale (mono) tv'er har kun én lydport. Tilslut enten det røde eller det hvide stik til tv'et.

1. Tænd for tv'et og konsollen.

Når du tænder for tv'et og konsollen, vises Xbox Dashboard på skærmen:

picture

Hvis Xbox Dashboard ikke vises, skal du evt. ændre indstillingen for videoinput. Du kan ændre indstillingen for videoinput ved at følge instruktionerne i tv'ets brugervejledning.

Du kan forbedre skærmvisningen ved at ændre standardindstillingerne.

Tilslut en controller

Tilslut en trådløs controller

1. Tænd for konsollen.
  2. Indsæt AA-batterierne i controlleren.
  3. Tænd for controlleren ved at trykke på den midterste Xbox Guide-knap og holde den nede, indtil controlleren tændes.
picture

Hvis du ikke kan tænde for controlleren, skal du undersøge, om batterierne virker. Hvis du bruger en genopladelig controller, skal du sørge for, at den er opladet.

1. Tryk på tilslutningsknappen på konsollen, og slip den.
picture
  1. Tryk på tilslutningsknappen på controlleren, og slip den i løbet af 20 sekunder.
picture

Bemærk!

• Når lysene omkring tænd/sluk-knappen på konsollen holder op med at blinke, er controlleren tilsluttet.
  • Du kan tilslutte op til fire controllere til en konsol.
  • Hver controller med forbindelse tildeles til en af fire positioner. Hver position svarer til et oplyst område omkring controllerens Xbox Guide-knap.
picture

Tilslut en controller med kabel

Hvis du har en controller med kabel, skal du se under Tilslut en spilcontroller.

Vælg indstillinger for konsollen

picture

Første gang du starter konsollen, bliver du bedt om at:

• Vælge dit sprog.
  • Oprette en profil.
  • Oprette en netværksforbindelse (valgfrit). Du kan finde oplysninger om, hvordan du opretter forbindelse til Xbox Live, under Kabelforbindelse eller Trådløs forbindelse.

Følg vejledningen på skærmen for at udføre disse trin.

picture

Isæt derefter en spildisk, og så er du klar til at spille!

Tip! Se Xbox 101-videoer for at få at vide, hvordan du får mest muligt ud af din Xbox 360-konsol.