Lyd- eller videoproblemer på Xbox 360

Symptomer

Hvis du har lyd- eller billedproblemer, kan du prøve følgende trin og derefter nedenstående fejlfindingsløsning.

Hvis du får vist en fejlkode eller statuskode, når du har problemet, kan du søge efter en løsning på siden Søg efter Xbox-fejlkode/statuskode.

Lyd- og billedproblemer

Der er ikke noget billede, eller skærmen er sort

Fire røde lamper omkring tænd/sluk-knappen

(kun den originale Xbox 360-konsol)

Prøv Løsning, når lysene blinker rødt.

Skærmbilledet er frosset

Billedet er uskarpt eller sløret

Billedet er langstrakt

Dette problem kan opstå, hvis du bruger et VGA-kabel med en original Xbox 360-konsol eller en Xbox 360 S-konsol. Prøv at ændre skærmindstillinger for at forbedre billedet.

Følg de første trin i denne artikel, og prøv derefter et af eller begge følgende løsningsforslag:

• Skift konsollens skærmformat til Normal.
  • Vælg en anden skærmopløsning.

Billedet har en grøn eller violet farvetone, flimrer eller har skygger

Prøv følgende:

Tilslut konsollen og tv'et igen:

1. Fjern eventuelle enheder mellem konsollen og tv'et.
  2. Tilslut HDMI-kablet fra bagsiden af konsollen og direkte til HDMI-porten på HDTV'et eller skærmen.
  3. Hvis du bruger et AV-lydkabel, skal du tage dette kabel ud af stikket og derefter tilslutte HDMI-kablet fra bagsiden af konsollen og direkte til HDMI-porten på HDTV'et eller skærmen.

Få mere at vide om, hvordan du tilslutter konsollen til et tv.

Bemærk! Hvis dit HDTV har en billedforbedringsfunktion eller en funktion til reduktion af digital støj, skal du slå denne funktion fra. Du kan finde flere oplysninger i brugervejledningen til dit HDTV.

Grafikken er forvrænget eller vises ikke korrekt

Video eller film afspilles med reduceret opløsning

HDCP-protokollen (High-bandwidth Digital Content Protection) er nødvendig for at kunne afspille en dvd, en HD-DVD eller en højdefinitionsfilm, du har hentet. Ikke alle højdefinitions-tv'er, skærme eller adaptere understøtter denne protokol.

Der er lyd, men ikke noget billede

Prøv følgende:

• Kontrollér, at tv'et er tændt.
  • Skift mellem AV-kilder og -input på dit tv.
  • Fjern eventuelle enheder, f.eks. en modtager, mellem konsollen og tv'et.
  • Hvis tv'et har en miljø- eller energisparetilstand, skal du slå denne funktion fra under tv-billedindstillingerne.

Hvis du bruger Xbox 360 E-konsollen, kan du prøve følgende:

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag alle lyd- og videokablerne (herunder hovedtelefoner) ud på konsollens bagside.
  3. Tilslut kun HDMI-kablet til bagsiden af konsollen. Tilslut derefter HDMI-kablet til en indgang på dit tv.

Der er billede, men ingen lyd

Billede og lyd er ikke synkroniserede

Prøv at tilslutte konsollen og tv'et igen:

1. Fjern eventuelle enheder mellem konsollen og tv'et.
  2. Tilslut HDMI-kablet fra bagsiden af konsollen og direkte til HDMI-porten på HDTV'et eller skærmen.
  3. Hvis du bruger et AV-lydkabel, skal du tage dette kabel ud af stikket og derefter tilslutte HDMI-kablet fra bagsiden af konsollen og direkte til HDMI-porten på HDTV'et eller skærmen.

Lyd- eller billedproblemer i forbindelse med en app

Hvis du oplever bufferproblemer med en videoapp, f.eks. Netflix, skal du først prøve at teste forbindelsen til Xbox Live. Sådan gør du:

1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg det netværk, som du bruger til internetforbindelsen.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.
  5. Følg vejledningen/forslagene på skærmen.

Du kan få mere hjælp i Problemer med forbindelseshastighed eller afbrudte forbindelser.

Hvis du stadig oplever bufferproblemer, skal du slette de gemte spildata for appen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din primære lagerenhed.
  3. Vælg Games and Apps.
  4. Vælg den app, du har problemer med.
  5. Vælg de poster, der hedder "Saved Game", vælg Delete, og bekræft sletningen.

Hvis videoappen ikke længere svarer, skal du slette appen og installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg din primære lagerenhed (det er som regel en harddisk).
  4. Vælg Games and Apps.
  5. Find og vælg alle elementer, der refererer til appen.
  6. Vælg Slet.
  7. Gå derefter tilbage til Xbox Dashboard.
  8. Gå til Apps, og vælg derefter Browse Apps.
  9. Gå til eller søg efter appen.
  10. Vælg appen for at downloade den.

Hvis du oplever andre lyd- eller billedproblemer med en app, skal du gå til siden Apps, klikke på den app, der er problemer med, og derefter klikke på linket "Troubleshoot problems" på den pågældende side.

Bemærk! Internet Explorer-appen understøtter ikke Adobe Flash. Videoer, der kræver Adobe Flash, kan ikke vises i denne app.