Problemer med at afspille filer fra et kamera eller en bærbar medieenhed på Xbox 360

Oversigt

Du har tilsluttet et kamera eller en bærbar medieenhed til din Xbox 360-konsol, men du kan ikke afspille indholdet eller få adgang til filerne på enheden.

På denne side

Årsag

Dette problem kan opstå i et af følgende scenarier:

• Xbox 360-konsollen kan ikke registrere den tilsluttede enhed. Dette sker f.eks., hvis lagerenheden i kameraet eller den bærbare medieenhed ikke er blevet formateret ved hjælp af FAT32-filsystemet.
  • Indholdet på kameraet eller den bærbare medieenhed har et filformat, som ikke er kompatibelt med Xbox 360.

Løsning

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende metoder. Hvis en metode ikke løser problemet, skal du prøve den næste metode.

Metode 1: Tjek, om du kan afspille indholdet på selve enheden

Tjek, om du kan afspille musikken, videoen eller billederne korrekt på kameraet eller den bærbare medieenhed.

Metode 2: Hent opdateringer

Visse enheder, f.eks. Zune-afspillere, understøttes kun af Xbox 360, når du har installeret en opdatering til enheden. Hvis dette er problemet, skal du logge på din Xbox Live-profil og derefter installere de opdateringer, du bliver bedt om at installere.

Metode 3: Tjek, om din Xbox 360-konsol kan "se" den bærbare enhed

Hvis din Xbox 360-konsol ikke registrerer enheden, skal du prøve følgende:

• Tjek, om enheden er blevet formateret ved hjælp af FAT32-filsystemet. Dette gør du ved at få vist enhedens egenskaber. Sådan gør du på en computer med Windows 8.
  • Bemærk! Xbox 360-konsollen kan ikke formatere en enhed, så du skal formatere enheden på en computer.

1. Tilslut enheden til din computer.
    2. Tryk samtidigt på Windows-ikontasten og R-tasten for at åbne dialogboksen Kør.
    3. Skriv diskmgmt.msc i feltet Åbn, og tryk derefter på Enter.
    4. Højreklik på enheden i vinduet Diskhåndtering, og klik derefter på Egenskaber.
    5. Se, om filsystemet er FAT32. Hvis formatet ikke er FAT32 (det kan f.eks. være XFAT eller NTFS), skal du formatere enheden igen ved hjælp af FAT32.
      Bemærk! Alle data slettes, når du formaterer lagerenheden.
  • Xbox 360-konsollen leverer muligvis ikke nok strøm til enheden. Hvis din enhed bruger en vekselstrømsadapter, skal du muligvis tilslutte strømadapteren, når enheden er tilsluttet din Xbox 360-konsol.

Metode 4: Tjek, om indholdet er kompatibelt med Xbox 360

Benyt følgende fremgangsmåde for at tjekke, om indholdet er kompatibelt med din Xbox 360-konsol:

1. Tjek, om lyd- eller videofilen er DRM-beskyttet (Digital Rights Management). Enheden kan muligvis ikke streame beskyttet indhold til din Xbox 360-konsol. Du kan finde flere oplysninger i DRM og Windows Media Player: Ofte stillede spørgsmål.
  2. Tjek, at filerne er i et kompatibelt format. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om video- og lydafspilning på Xbox 360-konsollen.
    Bemærk! Hvis du bruger en Apple iPod, skal du se afsnittet "Flere oplysninger" nedenfor.
  3. Hvis filerne er kompatible med din Xbox 360-konsol, men ikke kan afspilles, skal du tilslutte enheden til en anden USB-port på din Xbox 360-konsol.

Nogle enheder kan ikke afspille indhold, når de er tilsluttet konsollen. Hvis ingen af løsningsforslagene ovenfor løser problemet, skal du prøve med en anden enhed.

Flere oplysninger

Benyt følgende fremgangsmåde, hvis du vil afspille ubeskyttede AAC-filer fra en iPod-musikafspiller eller en anden enhed:

1. Vælg apps fra Xbox Home, og vælg derefter Search Apps.
  2. Vælg show me, og vælg derefter all media.
  3. Søg efter Optional Media Update.
  4. Vælg extras, og vælg derefter Optional Media Update.
  5. Vælg download, og vælg derefter Confirm Download.
  6. Prøv at afspille indholdet igen.

Nu kan du afspille ubeskyttede AAC-lydfiler enkeltvis eller på afspilningslister med MP3- og WMA-lydfiler fra følgende enheder:

• En iPod
  • En bærbar lydafspiller
  • Xbox 360-harddisken
  • En USB-flashhukommelsesenhed

Bemærk!

• Du kan tilslutte en bærbar musikafspiller til din Xbox 360-konsol for at høre musik, mens du spiller Xbox 360-spil. Din Xbox 360-konsol understøtter dog ikke alle musikformater og alle bærbare musikafspillere. Du kan ikke afspille ophavsretligt beskyttet musik fra visse tjenester, f.eks. Apple iTunes. Hvis du vil afspille ubeskyttet musik i AAC-format (Advanced Audio Coding) fra en Apple iPod, skal du hente Optional Media Update fra Xbox Live ved hjælp af dit gratis Xbox Live-medlemskab eller dit Xbox Live Gold-medlemskab. (Se Sådan afspiller du musik på konsollen).
  • Du kan kun hente og installere AAC-codec'en én gang for hver gamerprofil. Her er nogle eksempler på mulige scenarier:
    1. Du bruger din gamerprofil til at hente og installere AAC-codec'en på din Xbox-konsol.
    2. Derefter bruger du din gamerprofil til at hente og installere AAC-codec'en på en vens konsol.

I dette scenarie er det ikke sikkert, at AAC-codec'en fungerer som forventet på din vens konsol. Du får muligvis følgende fejlmeddelelse:

Can’t download – Optional iPod Support

Status Code 8007005

• En iPod kan ikke streame video til din Xbox 360-konsol pga. et beskyttet videoformat. Du kan dog afspille visse musikfiler fra en iPod.