Skift indstillingen for videoinput på tv'et

Symptomer

Når du tænder for Xbox 360-konsollen, vises Xbox Dashboard på tv-skærmen. Eller der vises startbilledet til et spil eller en film, hvis der er en disk i diskskuffen. Hvis skærmen er sort, eller du ser et almindeligt tv-program, skal du skifte indstillingen for videoinput på dit tv til det videoinput, som din konsol bruger.

• Følg instruktionerne i tv'ets brugervejledning for at indstille videoinput.
  • Almindelige indstillinger for videoinput omfatter AUX, HDMI, Line In, Input og Source.

Skift indstillingerne for videoinput for at skifte mellem at se tv og afspille film eller spil på din konsol. Hvis skærmen stadig er sort, skal du prøve løsningerne i Fejlfinding i forbindelse med lyd- og billedproblemer.