Sådan rydder du systemcachen på Xbox 360

Oversigt

Du kan ofte løse problemer med din Xbox 360-konsol ved at slette midlertidige filer og data fra systemcachen. I cachen gemmes elementer som spilopdateringer, pakker til installation af systemopdateringer og gamerbilleder af dine venner.

Når du rydder Xbox 360-cachen, bliver følgende elementer ikke fjernet:

• Dit gamertag
  • Indhold, som du har hentet
  • Spilfiler
  • Opdateringer til konsolsoftwaren

Når du rydder cachen, bliver følgende elementer fjernet midlertidigt:

• Tidligere hentede spilopdateringer. Du bliver bedt om at hente disse opdateringer igen, næste gang du prøver spillene.

Sådan rydder du systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Storage eller Memory.
picture
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på konsollen. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
picture
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Bemærk, at indhold i Xbox-supportforummer kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.