Log på
Del denne side

Sådan rydder du systemcachen på Xbox 360

Oversigt

I systemcachen på Xbox 360 gemmes elementer, såsom spilopdateringer, pakker til installation af systemopdateringer og gamerbilleder af dine venner. Du kan ofte løse problemer med din Xbox 360 ved at rydde systemcachen.

Når du rydder Xbox 360-cachen, fjernes følgende ikke:

• Dit gamertag
  • Indhold, som du har downloadet
  • Spilfiler
  • Opdateringer til konsolsoftwaren

Når du rydder cachen, bliver tidligere downloadede spilopdateringer fjernet. Du skal downloade disse opdateringer igen, næste gang du spiller spillet.

Sådan rydder du systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage.
picture
  1. Markér (men vælg ikke) en lagerenhed, og tryk derefter på Y på din controller for Device Options.
  2. Bemærk! Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder.

picture
  1. Vælg Clear System Cache på skærmen Device Options.
picture
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  2. Bemærk! Når du har ryddet systemcachen, kommer du tilbage til skærmbilledet Storage Devices. Derefter kan du trykke på Guide-knappen på controlleren og vende tilbage til startsiden på din Xbox.

Hvad siger andre brugere om disse emner?

Besøg Xbox-supportforummerne for at se, hvad andre brugere siger om disse emner. Hvis du vil stille dine egne spørgsmål, kan du gå til Xbox-supportforummerne og se følgende samtaler:

Xbox-supportforummer – Brugen af min konsol

Bemærk, at indholdet i Xbox-supportforummerne kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.