Fejlfind skærmproblemer på Xbox 360

Oversigt

• Der er fejl i individuelle pixel.
  • Figurerne vises forvrænget. Der vises tilfældige polygoner, udstrakte objekter eller lange linjer.
  • Grafikken er forvrænget eller vises ikke korrekt.
  • Der er klynger af grønne eller lilla pixel midt på skærmen.

Bemærk! Hvis din skærm fryser, eller din konsol ikke reagerer, kan du se Løsning til skærmbilleder, der fryser.

Løsning 1: Rengør disken.

Hvis du spiller et bestemt spil eller en bestemt dvd, kan du prøve at rengøre disken. Undersøg, om problemet opstår med andre spil eller andre diske.

Løsning 2: Kontrollér AV-kablet

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag AV-kablet bag på konsollen ud, og sæt det i igen.
  3. Tænd konsollen i igen, og kontrollér, om der stadig er et skærmproblem.

Hvis problemet stadig er der, skal du kontrollere, at du bruger det korrekte AV-kabel og de korrekte visningsindstillinger for konsollen.

Bemærk! Hvis du bruger et system med flere komponenter, skal du tilslutte konsollen direkte til tv'et for at forenkle fejlfindingen.

Løsning 3: Fjern harddisken

Hvis problemet kun opstår med spildiske, kan du prøve at fjerne harddisken midlertidigt. Hvis din Xbox 360-konsol ikke har en harddisk, skal du gå videre til næste løsning.

Fjern harddisken fra en Xbox 360 S-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Placer konsollen vandret.
  3. Find udløseren til harddiskens dæksel på konsollens højre side. Den sidder i nærheden af konsollens bagside.
  4. Skub udløseren mod forsiden af konsollen, og træk i harddisklågen for at åbne den.
picture
  1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
picture
  1. Sæt coveret til harddisken på igen.
  2. Tænd for konsollen.
  3. Prøv at afspille en spildisk.

Fjern harddisken fra den originale Xbox 360-konsol

Bemærk! Ikke alle Xbox 360-konsoller har en harddisk.

1. Sluk for konsollen.
  2. Find harddisken øverst på konsollen (eller i venstre side, afhængigt af hvordan konsollen vender).
picture
  1. Tryk på udløserknappen på harddisken.
picture
  1. Løft harddisken væk fra konsollen.
  2. Tænd for konsollen.
  3. Prøv at afspille en spildisk.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du indsætte harddisken igen og gå videre til løsning 5.

Løsning 4: Fjern hukommelsesenheder eller USB-flashdrev

1. Sluk for Xbox-konsollen.
  2. Tag stikket ud på de Xbox-hukommelsesenheder eller USB-flashdrev, der er tilsluttet konsollen.
  3. Tænd for konsollen.
  4. Prøv at spille et spil.
  5. Hvis dette ikke løser problemet, skal du indsætte hukommelsesenheden eller flashdrevet igen og gå videre til løsning 5.

Løsning 5: Ryd systemcachen

Nogle konsolproblemer kan løses ved at rydde systemcachen.

Løsning 6: Prøv et andet kabel eller et andet tv

Prøv at låne et AV-kabel af en ven for at afprøve det. Hvis problemet ikke løses med et andet AV-kabel, kan du prøve at tilslutte konsollen til et andet tv.

Løsning 7: Anmod om reparation

Hvis disse løsninger ikke løser problemet, skal konsollen muligvis repareres. Start en onlineanmodning om reparation.