Sådan konfigurerer du lydindstillinger på din Xbox 360-konsol

På denne side

Understøttede lydformater

Xbox 360-konsollen understøtter følgende analoge og digitale lydformater:

• Analog stereo
  • Digital stereo PCM, 16-bit, 48 kilohertz (kHz)
  • Dolby Digital 5.1-kanals digital lyd, 48 kHz
  • WMA Pro
  • Afspilning af DTS (Digital Theatre Surround) 5.1-medier (f.eks. film) ved at overføre den kodede digitale DTS-bitstrøm til en ekstern DTS-dekoder

Tilslut din Xbox 360 E-konsol, så du får digital lyd

HDMI-kabel
picture

Hvis du vil have digitalt output til et stereo- eller hjemmeunderholdningssystem, skal du tilslutte Xbox 360 E-konsollen til dit HD-tv ved hjælp af HDMI-kablet. Brug derefter et kabel (medfølger ikke) til at tilslutte den digitale lydoutputport på fjernsynet til den digitale lydinputport på dit stereo- eller hjemmeunderholdningssystem.

Tilslut din Xbox 360 S-konsol, så du får digital lyd

Du kan bruge følgende kabler til digitalt output:

HDMI-kabel til Xbox 360 Xbox 360-komponent HD AV-kabel
picture picture
Xbox 360 VGA HD AV-kabel Xbox 360 S-video/AV-kabel
picture picture
SCART-adapter Japansk AV-kabel med HDAV D-stik
picture picture

Du kan tilslutte et valgfrit lydkabel med S/PDIF-porten (TOSLINK) på kablet eller adapteren.

picture

Tilslut digital lyd til en Xbox 360 S-konsol: Hvis du har en Xbox 360 S-konsol, skal du tilslutte lydkablet til S/PDIF-porten (optisk lyd/TOSLINK) på bagsiden.

picture

Konfigurer lydindstillinger på konsollen

Bemærk! De trin, der er angivet nedenfor, kan variere, afhængigt af hvilken type kabel du bruger på konsollen og den lydmodtager eller outputenhed, som du anvender.

1. Start Xbox 360-konsollen uden at sætte en disk i diskskuffen.
  2. Gå til Settings, og vælg System.
  3. Vælg Console Settings, og vælg derefter Audio.
  4. Vælg Digital Output, og vælg derefter det digitale output, der bruges af dit lydsystem:
    • Digital Stereo
    • Dolby Digital 5.1
    • Dolby Digital med WMA Pro: Denne indstilling aktiverer WMA Pro-pass-through, hvis din modtager understøtter formatet WMA Pro.