Få bedre videokvalitet på en Xbox 360-konsol

Løsninger

Når du tilslutter konsollen til et tv eller en computerskærm, bruger konsollen standardindstillinger på grundlag af din tv- eller kabeltype. I nogle tilfælde kan du ændre disse indstillinger for at forbedre videokvaliteten. Hvis du bruger et HDMI-kabel, vælger konsollen automatisk de bedste indstillinger.

Skift indstillinger

Vælg dit tv eller din computerskærm

Højdefinition (HDTV)

Følgende indstillinger er til et højdefinitions-tv (HDTV) eller en -computerskærm med et HDMI-kabel. De trin, du ser, kan være lidt anderledes, hvis du bruger et andet kabel.

Vælg en anden skærmopløsning

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Console Settings
  3. Vælg Display.
  4. Vælg HDTV Settings.
  5. Vælg den korrekte skærmopløsning til dit tv eller din computerskærm.
Få bedre farvekvalitet

Mange HDTV'er viser bedre farver, hvis der angives flere farveoplysninger. Xbox 360-konsollen kan sende yderligere farvedata til dit HDTV for at optimere billedet.

Bemærk! Det er ikke alle HDTV'er, der kan anvendes yderligere farveoplysninger på.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Console Settings
  3. Vælg Display.
  4. Vælg Reference Levels.
  5. Vælg den indstilling, der passer bedst til dit tv eller din computerskærm.

Referenceniveauer

Standard: Dette er standardreferenceniveauet. Det skulle kunne fungere for alle skærme. Vælg denne indstilling, hvis Intermediate og Expanded giver en dårlig farvekvalitet.

Intermediate: Vælg denne indstilling, hvis Expanded giver en dårlig farvekvalitet.

Expanded: Vælg denne indstilling til HDTV. Denne indstilling fungerer ikke godt for de fleste VGA-skærme og ældre HDTV-skærme.

Få bedre farvemætning og farvetone

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Konsolindstillinger.
  3. Vælg Skærm.
  4. Vælg HDMI Color Space.
  5. Vælg den indstilling, der passer bedst til dit tv eller din computerskærm.
HDMI Color Space-indstillinger

Auto: Indstilles automatisk til RGB eller YCbCr, når opløsning og indholdstype er baseret på HDMI-anbefalinger.

Source: Indstilles automatisk til RGB eller YCbCr på basis af spil- eller videokilden.

RGB: Indstilles til HDMI-kompatible skærme. Viser spil og videoer i RGB-format.

YCbCr709: Bruges typisk til højdefinitionsfilm.

YCbCr601: Bruges typisk til standarddefinitionsfilm.

Standard-tv

Hvis billedet på dit tv eller din computerskærm er komprimeret eller langstrakt, kan du prøve at skifte skærmformat. Følgende trin er for et standard-tv eller en computerskærm, der er tilsluttet med et komponent AV-kabel. De trin, du ser, kan være lidt anderledes, hvis du bruger et andet kabel.

Sådan skifter du skærmformat

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Vælg Display.
  4. Vælg Screen Format.
  5. Vælg Normal eller Widescreen, afhængigt af formatet på dit tv. Se i brugervejledningen til dit tv, hvis du ikke ved, hvilket format dit tv har.