Stream medier ved hjælp af Xbox Music, Xbox Video eller Windows Media Player

Oversigt

Du kan streame musik, billeder og video til Xbox 360-konsollen fra computeren ved hjælp af Windows Media Player, Xbox Music eller Xbox Video.

Bemærk! Hvis du vil bruge Windows Media Center til at streame indhold fra computeren til din konsol, skal du se under Brug Windows Media Center med Xbox 360.

Bemærk! Xbox One understøtter ikke streaming af medier fra Windows Media Center.

Trin 1: Opret forbindelse fra konsollen til dit hjemmenetværk (hvis du ikke allerede har oprettet forbindelse)

Hvis du allerede har oprettet forbindelse fra din konsol til netværket, kan du gå til trin 2 nedenfor.

Hvis ikke, skal du oprette forbindelse fra konsollen til dit hjemmenetværk med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse. Test derefter, om Xbox-konsollen har forbindelse. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på Xbox-controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  3. Vælg Network Settings.
  4. Vælg Wired Network eller Wireless network.
  5. Vælg Test Xbox Live Connection.

Hvis status for netværksforbindelsen er Connected, skal du gå til trin 2 nedenfor. Ellers skal du vælge More Info på konsollen og følge forslagene.

Trin 2: Konfigurer Windows Media Player

Hent Windows Media Player.

Hvilken version vil du bruge?

• Windows Media Player 12 (Windows 7)
    1. I Windows Media Player skal du vælge Slå mediestreaming til i menuen Stream.
    2. 2. På siden, der vises, skal du trykke på Slå mediestreaming til.
    3. Giv dit mediebibliotek et navn, og klik på OK.

• Windows Media Player 11 (Windows Vista)
    1. I Windows Media Player skal du højreklikke på Bibliotek og derefter klikke på Mediedeling.
    2. Klik på Del mine medier og derefter på OK.
    3. Find Xbox 360-enheden i Indstillinger for deling.
    4. Klik på Xbox 360, klik på Tillad, og klik derefter på OK.
    5. Hvis du vil anvende flere indstillinger, skal du klikke på Indstillinger.
    6. Når du er færdig, skal du klikke på OK.

Trin 3: Afspil musik eller se videoer

Afspil musik

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til music, og vælg appen Xbox Music.
  3. Vælg den afspilningsliste med sange, som du vil høre.

Afspil videoer

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til movies & tv, og vælg Xbox Video.
  3. Vælg den video, du vil afspille.

Brug Xbox Music-appen og Video-appen

Du kan finde flere oplysninger om brugen af Xbox Music-appen og Video-appen under Xbox Music og Xbox Video: Vigtigste problemer.