Almindelige fejlmeddelelser, når der afspilles dvd'er på Xbox 360-konsollen

Bemærk! Hvis din Xbox 360-konsol ikke kan afspille en disk, og du får vist én af fejlmeddelelserne nedenfor, kan du prøve at løse problemet ved at følge forslagene i Løsning til Xbox-diskdrev.

Bemærk! Hvis du får vist en fejlmeddelelse, som ikke omtales i denne artikel, skal du bruge værktøjet til søgning efter Xbox-fejlkode/statuskode til at finde fejlen.

Dvd'en kan ikke afspilles: Børnesikring begrænser afspilningen af denne dvd.

Se Forældrekontroller på Xbox 360-konsollen. Disse indstillinger gør det muligt at styre, hvilke film og tv-serier der kan vises på konsollen.

Dvd'en kan ikke afspilles: ugyldig områdekode.

Kontrollér dvd-området og -formatet: Sørg for, at området for dvd'en svarer til området for din Xbox 360-konsol. Kig efter områdekoden på disken eller dvd'ens emballage. Hvis du f.eks. har købt en Xbox 360-konsol i USA, Canada eller USA's territorier, afspiller konsollen dvd'er for område 1 eller dvd'er, der er kodet til alle områder.

Du finder oplysninger om diskformater og områder i Understøttede områder, formater og diske.

Statuskodefejl

Hvis der vises en fejlmeddelelse (f.eks. statuskode 69-C00D36C4 eller 80-C00DF242), når du prøver at afspille en video, kan du finde flere oplysninger under Statuskodefejl ved afspilning af videoer eller film.