Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360

Se disse opdateringstip og -trin

Xbox 360-konsollens software opdateres jævnligt med nye funktioner. Hvis du har et af følgende problemer, skal du muligvis opdatere softwaren til konsollen for at løse problemet:

• Dashboardtemaer vises ikke.
  • Der mangler avatarer.
  • Kinect-sensoren virker ikke (lyset på sensoren blinker grønt eller rødt).

Bemærk! Den version af konsolsoftwaren, der er tilgængelig her, er fra den 4. juni 2014.

Opdater konsolsoftwaren

Installer fra Xbox Live

Den nemmeste måde at opdatere konsollens software på er ved at oprette forbindelse til Xbox Live. Hvis du vil opdatere konsollen ved hjælp af Xbox Live, skal du bare bruge en internetforbindelse.

Opret forbindelse fra Xbox 360-konsollen til internettet. Hvis du vil vide, hvordan du gør dette, kan du se Trådløs forbindelse eller Kabelforbindelse.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk, du bruger, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.
picture
  1. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis der vises en fejlmeddelelse om en forbindelsesfejl, kan du prøve at bruge Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl.

Blev opdateringen til konsollen ikke installeret korrekt?

Installer fra en spildisk

Hvis du i en periode ikke har oprettet forbindelse til Xbox Live, skal softwaren til konsollen muligvis opdateres. Hvis en spilledisk har en nyere version af konsolsoftwaren end den, du har nu, bliver du spurgt, om opdateringen skal installeres, når du starter spillet.

Bemærk! Hvis du vælger, at konsolsoftwaren ikke skal opdateres, bliver du spurgt, om softwaren skal opdateres, næste gang du starter spillet. Nogle Kinect-spil kræver, at konsolsoftwaren opdateres for at fungere korrekt.

Kopiér til et USB-flashdrev

Hvis du ikke kan oprette forbindelse fra din Xbox 360-konsol til internettet, kan du kopiere opdateringen til konsollen fra din computer til et USB-flashdrev og derefter installere den på konsollen.

Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet. Du kan finde oplysninger om, hvordan du formaterer et USB-flashdrev, i "Formatér et USB-flashdrev" i Support i forbindelse med USB-flashdrev på Xbox 360.

1. Sæt USB-flashdrevet i USB-porten på computeren.
  2. Download opdateringsfilen.
  3. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  4. Udpak filen. Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, skal du dobbeltklikke på .zip-filen for at pakke den ud.
  5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet (f.eks. E:\). Du må ikke kopiere indholdet til en anden mappe på USB-flashdrevet (f.eks. E:\filer).
  6. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
  7. Tilslut USB-flashdrevet til USB-porten bag på Xbox 360-konsollen.
  8. Genstart konsollen.
  9. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Brænd på en cd eller dvd

Du kan opdatere Xbox 360-konsollens software ved at hente opdateringen til din computer fra Xbox.com, brænde opdateringen på en cd eller dvd og derefter installere den på konsollen. Sådan gør du:

1. Hent opdateringsfilen til computeren.
  2. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  3. Udpak filen. Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, skal du dobbeltklikke på .zip-filen for at pakke den ud.
    • Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, skal du dobbeltklikke på .zip-filen for at pakke den ud.
    • Hvis du bruger en tidligere version af Windows, skal du bruge et særligt softwareprogram til at udpakke filen, f.eks. WinZip.
  4. Indsæt en tom, skrivbar cd eller dvd i computeren.
  5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på cd’en eller dvd’en, og vælg at skrive (brænde) filerne til disken.
  6. Når filerne er blevet brændt på disken, skal du fjerne disken fra computeren og indsætte den i diskdrevet på Xbox 360-konsollen.
  7. Genstart konsollen.
  8. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster opdateringen?
Ingenting. Den er gratis.

Hvordan kan jeg se, om softwaren til konsollen er opdateret?
Hvis der er oprettet forbindelse fra konsollen til Xbox Live, har du den nyeste konsolsoftware. Når du opretter forbindelse til Xbox Live, bliver du automatisk spurgt, om softwaren skal opdateres, hvis der er en opdatering.

Skal jeg installere opdateringen?
Sv: Nej. Men hvis du vil spille eller kommunikere på Xbox Live, skal du have den seneste konsolsoftware installeret. Opdateringen kan være påkrævet, hvis du vil spille nye spil.

Kinect-spil fungerer muligvis ikke korrekt, hvis konsolsoftwaren ikke er opdateret.

Kan jeg gå tilbage til den gamle version af softwaren, hvis jeg skifter mening?
Nej. Når du har opdateret konsollen, kan du ikke fjerne opdateringen igen.

Jeg kan ikke oprette forbindelse til Xbox Live. Hvad skal jeg gøre?
Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, kan du prøve at bruge Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Bemærk, at indhold i Xbox-supportforummer kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.