Løs billedproblemer i Xbox 360

Løsninger

Når du afspiller videoer, der er hentet fra Xbox Live, streamet fra en computer eller befinder sig på en disk, får du muligvis vist statuskoder som f.eks. 69-C00D36C4 eller 80-C00DF242.

De fleste fejl i forbindelse med videoafspilning opstår af en af to årsager:

Xbox-statuskoder for videoafspilning

Hvis du ikke kan finde din statuskode i tabellen nedenfor, kan du prøve at søge efter statuskoden på siden Værktøj til fejlkodesøgning.

Statuskode

Årsag til fejlen

Hvad du kan prøve

51-C00DF236

En påkrævet software- eller medieopdatering er ikke installeret.

1. Gå til Xbox Games Store, og søg efter "Optional Media Update", eller brug dette link:
    Optional Media Update.
  2. Klik på Download to Xbox 360.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på med dine Microsoft-kontooplysninger.
  4. Næste gang du tænder Xbox 360-konsollen, hentes Optional Media Update til din konsol.

52-C00D28A0
52-C00D28AC
52-C00D28B0
52-C00DF239

Indholdet er beskyttet.

Du kan ikke afspille dette beskyttede indhold på din konsol. Brug en bærbar enhed, der understøtter afspilning af dette beskyttede indhold.

53-C00DF237
53-C00DF238

Netværksforbindelsen blev lukket.

Sørg for, at computeren er tændt, er tilsluttet netværket og kører software til deling af medier.

55-C00DF237
55-C00DF238

Disken blev afvist.

Sæt disken i for at afspille dette indhold.

56-C00DF237
56-C00DF238

Forbindelsen til en MTP-enhed (Media Transfer Protocol), f.eks. en iPod eller USB-enhed, blev afbrudt.

Tilslut enheden igen.

57-C00D28A0

Indholdet er beskyttet.

Du kan ikke streame beskyttet indhold fra en computer til din konsol.

62-C00D28A2

62-C00DF239

Der er problemer med licensen til dette beskyttede indhold.

Kontrollér, at licenserne på din computer er opdateret.

63-C00D28A0

Du kan ikke streame beskyttede videoer fra en MTP-enhed (Media Transfer Protocol).

Du kan ikke streame beskyttet indhold fra en bærbar enhed.

68-C00D28A2

68-C00DF239

Der er problemer med licensen til dette beskyttede indhold.

Kontrollér, at licenserne på din computer er opdateret.

69-C00D36C4

69-C00D36B4

Videofilen eller audio-codec'en understøttes ikke, eller en af datastrømmene    i en videofil er beskadiget.

Denne indholdstype understøttes muligvis ikke. Se Understøttede områder, formater og diske for Xbox 360.

69-C00D36CB

Der er en beskadiget AAC-lydstream (Advanced Audio Codec) i en MP4-fil

Dette indhold kan ikke afspilles.

69-80070057

Videofilen er beskadiget, eller indholdet understøttes muligvis ikke.

Du kan muligvis springe over de berørte sektioner vha. knappen til spring i kapitel. Du kan finde oplysninger om styring af afspilning i Afspil dvd'er på konsollen.

69-8000FFFF

Du forsøgte at genoptage videoafspilning fra et bogmærke i en .asf-fil, der er markeret som ikke-søgbar, eller indholdet understøttes muligvis ikke.

Prøv at genstarte videoen fra starten af ved hjælp af Play-knappen i stedet for Resume-knappen.
Du kan finde en liste over formater, der understøttes af Xbox 360-konsollen, i Understøttede områder, formater og diske.

69-C00D5214

Du afspiller en .asf-fil, der   ikke indeholder en videostream.  Denne fejl kan f.eks. forekomme, hvis du omdøber en .wma-fil til .wmv og derefter forsøger at afspille den i videoafspilleren.

Dette indhold understøttes muligvis ikke.
Se Understøttede områder, formater og diske for Xbox 360.

69-<Alle andre statuskoder>

Dette indhold understøttes muligvis ikke.

Se Understøttede områder, formater og diske for Xbox 360.

70-C00DF233

Det gamertag, der startede med at hente indholdet, er ikke længere logget på Xbox Live.

Du kan hente videoen ved at logge på Xbox Live med den profil, der startede med at hente videoen.

71-C00DF232

Du nåede frem til hentepositionen i en delvist hentet fil, og videoen er ikke i din kø med overførsel i baggrunden.

Du kan afspille denne video ved at hente videoen igen fra din overførselsoversigt.

72-C00DF231

Du nåede frem til hentepositionen i en delvist hentet fil, og på grund af netværksproblemer kan videoen ikke afspilles, mens den hentes.

Vent, til videoen er hentet, og prøv derefter at afspille den igen.

80-C00DF242

Videofil-codec'en understøttes ikke.

Du kan se, hvilke video-codec'er der understøttes, i Understøttede områder, formater og diske for Xbox 360.

90-803C0002
90-80153903
90-80153904
90-80153908
90-80153A00
90-80153A01
90-80153A02

Du har ikke den nødvendige licens til at kunne afspille indholdet.

Prøv fejlfindingstrinnene på denne side: Kan du ikke afspille indhold, der er hentet på Xbox Live?

94-803C0008
94-80153800
94-80153801
94-80153900
94-80153901
94-80153902
94-80153905
94-80153906
94-80153907
94-80153B01
94-80153B02
94-80153B03
94-80153B04
94-80153B05
94-8015000A

Der er ingen tilgængelig licens til dette indhold. Licensen mangler, er udløbet, er beskadiget eller tilhører ikke det aktuelle gamertag.

Prøv fejlfindingstrinnene på denne side: Kan du ikke afspille indhold, der er hentet på Xbox Live?

94-803C0009

Der er ingen tilgængelig licens til denne lejevideo. Licensen til dette element mangler, er udløbet eller er beskadiget.

Hvis du vil afspille denne video, skal du leje den igen fra Xbox Live Video Store.

95-C00DF234

Lejelicensen udløb midt i afspilningen.

Lejelicensen til denne video er udløbet. Hvis du vil afspille denne video, skal du leje den igen fra Xbox Live Video Store.

96-80150017
96-80153004

Du prøvede at afspille en video, der ikke længere er tilgængelig på Xbox Live.

Der er ikke nogen licens tilgængelig, fordi dette element ikke længere findes på Xbox Live.