Sådan kan du se billeder og diasshow på Xbox 360-konsollen

Oversigt

Denne artikel beskriver, hvordan du kan se billeder eller et diasshow på Xbox 360-konsollen, og hvordan du vælger et billede som Xbox 360 Dashboard-baggrund.

På denne side

Understøttede filer og medier

Xbox 360-konsollen kan læse JPEG-, BMP- og PNG-filer fra følgende kilder:

• En bærbar enhed, der er sluttet til konsollen via USB (f.eks. et USB-flashdrev)
  • En computer på dit hjemmenetværk
  • En cd eller dvd
  • Et digitalt kamera, der er sluttet til konsollen via USB-kabel

Bemærk! Det er ikke alle enheder, netværk og cd/dvd-medier, der understøttes. Hvis den ene kilde ikke virker, kan du prøve en anden. Hvis Xbox 360-konsollen f.eks. ikke kan vise billeder, der er på et USB-flashdrev, kan du prøve med et andet USB-flashdrev eller prøve at kopiere billederne over på en cd eller en dvd.

Du kan streame billeder over dit hjemmenetværk til Xbox 360-konsollen ved hjælp af Windows Media Player, Zune Music + Video-softwaren eller Microsoft Windows Media Center Extender. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du streamer billeder over dit hjemmenetværk, under Brug Windows Media Center med Xbox 360.

Se billeder på Xbox 360-konsollen

Hvis du vil se billeder på Xbox 360-konsollen, skal du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Vælg apps, My Apps og derefter Picture Viewer.
  2. Vælg kilden, hvor billederne er placeret.
  3. Vælg det billede, du vil se, og tryk på A-knappen.

Se et diasshow på Xbox 360-konsollen

Hvis du vil starte et diasshow, skal du følge disse trin:

1. Vælg apps, My Apps og derefter Picture Viewer.
  2. Vælg kilden, hvor billederne er placeret.
  3. Vælg Play Slideshow.

Hvis du skubber styrepinden til venstre tommelfinger i en vilkårlig retning, når du afspiller et diasshow, vises et kontrolpanel med følgende valgmuligheder:

• Pause
  • Go to Previous Image
  • Stop – afslutter diasshowet
  • Go to Next Image
  • Turn Slideshow Shuffle On eller Off – Hvis indstillingen til blanding aktiveres, vises billederne i tilfældig rækkefølge.
  • Turn Slideshow Repeat On eller Off – Hvis gentag aktiveres, gentages diasshowet.
  • Rotate Image Clockwise
  • Rotate Image Counter-Clockwise

Vælg et billede som Xbox 360 Dashboard-baggrund

Hvis du vil vælge et billede som Xbox 360 Dashboard-baggrund, skal du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Vælg apps, vælg My Apps, og vælg derefter Picture Viewer.
  2. Vælg kilden, hvor billederne er placeret.
  3. Vælg det ønskede billede, og tryk på Y-knappen.
  4. Vælg Yes for at bekræfte, at du vil vælge billedet som Xbox 360 Dashboard-baggrund.
    Bemærk! Hvis du vil ændre baggrundsbilledet, skal du gentage trin 1-4.

Bemærk!

• Du kan vælge et forskelligt billede som baggrund til Xbox 360 Dashboard for hver profil. Husk: Hvis du ikke ser den baggrund, som du forventer, er du muligvis logget på den forkerte profil.
  • Du kan nulstille baggrunden helt ved at vælge et Xbox-tema. Følg disse trin, hvis du vil vælge et Xbox-tema:
    1. Log på din profil.
    2. Vælg Social, og vælg derefter din avatar.
    3. Vælg Change Theme, og vælg derefter det ønskede tema.