Fejlmeddelelsen "Your console can't contact your PC with Windows Media Center" på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du kører installationsprogrammet til Windows Media Center Extender på din Xbox 360-konsol:

Your console can't contact your PC with Windows Media Center. Sørg for, at din computer er tændt og forbundet med netværket.

Dette kan betyde, at McAfee Privacy Service er installeret på din computer. Denne tjeneste er ikke kompatibel med extendersoftwaren.

Løsning

Denne fejlmeddelelse vises, hvis McAfee Privacy Service blev installeret på din pc, før du forsøgte at køre Windows Media Center Extender.

Bemærk! Denne artikel indeholder oplysninger, som viser, hvordan du kan anvende reducerede sikkerhedsindstillinger, og hvordan du slår sikkerhedsindstillinger fra på en computer. Du kan udføre disse ændringer for at løse et bestemt problem. Inden du udfører ændringerne, anbefaler vi, at du vurderer de risici, der er forbundet med at implementere denne løsning i et bestemt miljø. Hvis du implementerer løsningen, gør du klogt i at beskytte systemet på andre måder.

ADVARSEL! Denne løsning kan gøre din computer eller dit netværk mere sårbart over for angreb fra ondsindede brugere eller skadelig software, f.eks. virus. Vi anbefaler ikke denne løsning, men formidler disse oplysninger, så du selv kan vurdere, om du vil implementere løsningen. Hvis du bruger denne løsning, er det for din egen regning og risiko.

1. Fjern McAfee Privacy Service.
  2. Kør installationsprogrammet til Windows Media Center Extender igen.

Du kan få flere oplysninger om McAfee Privacy Service ved at kontakte McAfee Teknisk Support. Eller du kan besøge startside for McAfee Support.

Bemærk! Microsoft formidler kontaktoplysninger til tredjepart for at gøre det lettere for dig at få teknisk support. Disse kontaktoplysninger kan ændres uden varsel. Microsoft garanterer ikke for nøjagtigheden af disse kontaktoplysninger til tredjepart.

De tredjepartsprodukter, der er nævnt i denne artikel, fremstilles af virksomheder, som er uafhængige af Microsoft. Microsoft stiller ingen garantier, hverken stiltiende eller andre, om kørslen eller pålideligheden af disse produkter. Denne side er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.