Fejlmeddelelsen "Configuration Error" vises, når du prøver at tilføje en Windows Media Center Extender

Problem

Du får muligvis følgende fejlmeddelelse, når du prøver at tilføje en Windows Media Extender på en computer med Windows Vista Media Center:

Configuration Error

An error was encounter while configuring your computer for use with this extender.

Dette problem kan opstå i et af disse scenarier:

• Media Center-certifikatet er beskadiget.
  • Tjenesten Netværksliste kører ikke.

Løsning

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Fjern Media Center Extender-certifikatet

Benyt følgende fremgangsmåde for at fjerne Media Center Extender-certifikatet:

Klik på Start, skriv mmc i feltet Start søgning, og tryk derefter på Enter. Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller klikke på Fortsæt.

1. I menuen Fil skal du klikke på Tilføj/fjern Snap-in.
  2. Klik på Certifikater, og klik derefter på Tilføj.
  3. Vælg Computerkonto, og klik derefter på Næste.
  4. Vælg Lokal computer, og klik derefter på Afslut.
  5. Klik på OK.
  6. I Navigationsrude under Rod for konsol skal du udvide Certifikater, udvide Personlig og derefter klikke på Certifikater.
  7. Højreklik på Microsoft Windows Media Center Extender-vært, og klik derefter på Slet.

Når du har fjernet certifikatet, skal du fjerne Extender og derefter genstarte installationen af Extender.

Løsning 2: Genstart Tjenesten Netværksliste

Benyt følgende fremgangsmåde for at genstarte Tjenesten Netværksliste:

1. Klik på Start, skriv services.msc i feltet Start søgning, og tryk derefter på Enter. Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller klikke på Fortsæt.
  2. Tjek, at "Startet" vises under Status på listen over tjenester, og at "Automatisk" vises under Starttype for Tjenesten Netværksliste.
  3. Hvis du er nødt til at redigere indstillingerne for tjenesten, skal du dobbeltklikke på tjenesten, foretage ændringen og derefter klikke på OK.
  4. Genstart installationen af Extender.