Fejlmeddelelsen "The correct ports cannot be opened" vises, når du bruger Windows Media Center på Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du afslutter installationen af Windows Media Center Extender:

Xbox 360 Setup is Finished. The correct ports cannot be opened

Dette kan betyde, at Windows Firewall er slået fra på din computer.

Løsning

Under installationen af Windows Media Center Extender skal Windows Firewall opdateres for at kunne tillade kommunikation mellem den Windows Media Center-baserede computer og Xbox 360-konsollen. Hvis Windows Firewall-tjenesten er blevet stoppet, kan disse opdateringer ikke gennemføres, og Windows Media Center Extender kan ikke installeres.

Bemærk! Denne artikel indeholder oplysninger, som viser, hvordan du kan anvende reducerede sikkerhedsindstillinger, og hvordan du slår sikkerhedsindstillinger fra på en computer. Du kan udføre disse ændringer for at løse et bestemt problem. Inden du udfører ændringerne, anbefaler vi, at du vurderer de risici, der er forbundet med at implementere denne løsning i et bestemt miljø. Hvis du implementerer løsningen, gør du klogt i at beskytte systemet på andre måder.

Sådan starter du Windows Firewall på en computer med Windows 8.1

1. Skriv "Windows Firewall" på startskærmen.
  2. Tryk eller klik på Windows Firewall.
  3. Tryk eller klik på Slå Windows Firewall til eller fra i menuen til venstre.
  4. Tryk eller klik på alternativknappen ud for hver forekomst af Slå Windows Firewall til på siden.
  5. Vælg OK.
  6. Kør installationsprogrammet til Windows Media Center Extender igen.

Sådan slår du Windows Firewall fra igen

Hvis du ikke brugte Windows Firewall tidligere og fortsat ikke vil bruge den, skal du følge fremgangsmåden nedenfor på en computer med Windows 8.1.

Bemærk! Hvis du vil slå Windows Firewall fra, skal du vente, indtil du har installeret Windows Media Center Extender.

ADVARSEL! Hvis du bruger denne løsning, er det for din egen regning og risiko. Denne løsning kan gøre en computer eller et netværk mere sårbart over for angreb fra ondsindede brugere eller skadelig software, f.eks. virus. Vi anbefaler ikke denne løsning, men formidler disse oplysninger, så du selv kan vurdere, om du vil implementere løsningen.

1. Skriv "Windows Firewall" på startskærmen.
  2. Tryk eller klik på Egenskaber for Windows Firewall.
  3. Tryk eller klik på Slå Windows Firewall til eller fra i menuen til venstre.
  4. Tryk eller klik på alternativknappen ud for hver forekomst af Slå Windows Firewall fra på siden.
  5. Vælg OK.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger extendere til Xbox 360-konsollen, på webstedet Windows Media Center. Dette websted er muligvis ikke tilgængeligt på alle sprog.