Fejlmeddelelsen "Session Terminated" vises, når du bruger Windows Media Center med Xbox 360

Problem

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at oprette forbindelse fra Xbox 360-konsollen til en computer, der kører Microsoft Windows Media Center:

Xbox 360 Error Message: Session Terminated

Dette kan betyde, at en anden bruger eller applikation på den Windows Media Center-baserede pc har afbrudt forbindelsen til denne enhed.

Løsning

Computerens harddisk bruger muligvis en dynamisk disk. Media Center-extendere, såsom Xbox 360-konsollen, fungerer ikke med en dynamisk diskkonfiguration. Du skal bruge grundlæggende diske.

Prøv følgende løsninger i rækkefølge.

Løsning 1: Deaktiver beskedtjenester

Programmer, der kører på systemet, forsøger muligvis at sende beskeder til Xbox 360-konsollen under en session med Media Center. Uautoriserede beskeder vil få sessionen mellem Media Center og Xbox 360-konsollen til at blive afbrudt.

Du kan afhjælpe problemet i Windows 8 ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

1. Klik på LogbogStart-skærmen.
  2. Klik på Logfiler for programmer og tjenester, og find derefter alle hændelser, hvor "Fejl" vises under Type, og "Media Remote Manager" vises under Kilde.
  3. Dobbeltklik på hvert element, der opfylder disse to betingelser, for at få vist beskrivelsen af hændelsen. Se efter en beskrivelse, der ligner følgende:
    Unauthorized window was detected while running the Media Center Experience, with file name 'C:\PROGRA~1\...
  4. Denne meddelelse rapporterer om det program, der forsøger at sende beskeden til Xbox 360-konsollen.

5. Fjern eller deaktiver beskedtjenesten for det program, der er angivet under Beskrivelse. Du kan få hjælp ved at se i vejledningen til programmet eller ved at kontakte producenten af programmet.

Du kan afhjælpe problemet i Windows 8 ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

1. Klik på LogbogStart-skærmen.
  2. Klik på pilen til venstre for Logfiler for programmer og tjenester, og klik derefter på Media Center.
  3. Find alle hændelser, hvor "Fejl" vises under Type, og "Media Remote Manager" vises under Kilde.
  4. Dobbeltklik på hvert element, der opfylder disse to betingelser, for at få vist beskrivelsen af hændelsen. Se efter en beskrivelse, der ligner følgende:
  5. Unauthorized window was detected while running the Media Center Experience, with file name 'C:\PROGRA~1\...

6. Fjern eller deaktiver beskedtjenesten for det program, der er angivet under Beskrivelse. Du kan få hjælp ved at se i vejledningen til programmet eller ved at kontakte producenten af programmet.

Prøv at oprette forbindelse fra konsollen til computeren igen. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Deaktiver Hurtigt brugerskift (kun Windows XP)

Xbox 360-konsollen bruger Hurtigt brugerskift til at oprette forbindelse til en computer, der kører Windows Media Center. Hvis Hurtigt brugerskift er deaktiveret på computeren, vil der ikke kunne oprettes forbindelse fra Xbox 360-konsollen. Benyt følgende fremgangsmåde til at sikre dig, at Hurtigt brugerskift er aktiveret:

1. Klik på Start på computeren, klik på Kør, skriv nusrmgr.cpl, og klik derefter på OK.
  2. Klik på Skift måden, hvorpå brugere logger af og på.
  3. Sørg for, at feltet Brug Hurtigt brugerskift er valgt.
  4. Klik på Anvend indstillinger.

Prøv at oprette forbindelse fra konsollen til computeren igen. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, kan du prøve Løsning 3.

Løsning 3: Deaktiver andre medieprogrammer

Nogle gange kan andre medieprogrammer, der er installeret på den computer, der kører Windows Media Center (f.eks. Ahead Nero), forhindre Xbox 360-konsollen i at afspille mediet. Fjern eller deaktiver midlertidigt disse andre medieprogrammer for at finde ud af, om de er årsag til konflikten.

Prøv at oprette forbindelse fra konsollen til computeren igen. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, kan du prøve Løsning 4.

Løsning 4: Åbn firewallporte på Windows Media Center-computeren

Visse påkrævede firewallporte er muligvis ikke åbne på den computer, der kører Windows Media Center. Du kan finde oplysninger om, hvilke firewallporte der skal være åbne, under "Hvilke firewallporte skal være åbne, for at jeg kan bruge Windows Media Center sammen med konsollen?" i Fejlfinding i forbindelse med Windows Media Center.

Hvis det ikke løser problemet, at du har åbnet disse porte, kan du prøve Løsning 5.

Løsning 5: Deaktiver interaktive logonmeddelelser

Når du bruger interaktive logonmeddelelser, vises den interaktive logonmeddelelse under Media Center Extender-logonproceduren og forhindrer proceduren i at kunne fuldføres.

Brug Microsoft Management Console (MMC) til at deaktivere interaktivt logon for computere, der kører Windows XP Media Center Edition. Indstillingerne for interaktivt logon er defineret i lokale computerpolitikker eller domænecomputerpolitikker. Benyt følgende fremgangsmåde, hvis du vil gennemse eller ændre disse indstillinger:

1. Klik på Start på den computer, der kører Windows XP Media Center Edition, klik på Kør, skriv gpedit.msc, og klik derefter på OK.
  2. I Gruppepolitik skal du udvide Lokal computerpolitik, udvide Computerkonfiguration, udvide Windows-indstillinger, udvide Sikkerhedsindstillinger, udvide Lokale politikker og derefter vælge Sikkerhedsindstillinger.
  3. Dobbeltklik på Interaktivt logon: Meddelelsestekst til brugere, der forsøger at logge på, ryd al tekst for denne meddelelse, og klik derefter på OK.
  4. Klik på Afslut i menuen Filer for at afslutte Gruppepolitik.

Løsning 6: Skift FAT32-harddiske til NTFS

Computerens harddisk er muligvis formateret som FAT32. Hvis harddisken er formateret som FAT32, skal du skifte harddisken til et NTFS-filsystems grundlæggende disk. Du kan tjekke harddiskens formatering på en computer med Windows 8 på følgende måde:

1. Klik på ComputeradministrationStart-skærmen.
  2. Klik på Diskhåndtering.
  3. Find harddisken, og se, om den er angivet som "FAT32" i kolonnen Filsystem.

Hvis den er angivet som "FAT32", skal du konvertere harddisken til NTFS-filsystemet