Konfigurer firewallporte, så Windows Media Center kan benyttes på Xbox 360

Firewallportene skal være åbne for Windows Media Center

Windows Media Center på din Xbox 360-konsol bruger netværksporte til at kommunikere med computere, som kører Windows på dit hjemmenetværk. Hvis du har problemer med at bruge Windows Media Center på konsollen, kan det skyldes, at netværksporte er blokeret af en firewall, som kører på din computer.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du konfigurerer en firewall på en computer med Windows, under Tillad et program at kommunikere via Windows Firewall.

Bemærk! Dette websted er muligvis ikke tilgængeligt på alle sprog.