Mapper, der overvåges som standard med Xbox 360 som Windows Media Extender

Oversigt

Når du bruger Xbox 360-konsollen som en Windows Media Center Extender, overvåges nogle af mapperne på computeren automatisk. Softwaren scanner mapperne på computeren og føjer følgende filer til de relevante sektioner i Windows Media Center:

• Lydfiler
  • Videofiler
  • Billedfiler

Når du har konfigureret Xbox 360-konsollen som en extender, kan indholdet i de overvågede mapper ses via Windows Media Center på Xbox 360-konsollen, hvorfra det også kan streames.

På denne side

Windows 7

Når du konfigurerer Xbox 360 som en extender, overvåger konsollen følgende mapper som standard.

Bemærk! På denne liste er brugernavn navnet på den bruger, der var logget på computeren, da Windows Media Center Extender blev konfigureret.

• C:\Brugere\Delte filer\Delt musik
  • C:\Brugere\Delte filer\Delte billeder
  • C:\Brugere\Delte filer\Offentligt optaget tv
  • C:\Brugere\Delte filer\Delte videoer
  • C:\Brugere\brugernavn\Musik
  • C:\Brugere\brugernavn\Billeder
  • C:\Brugere\brugernavn\Videoer

Windows Vista

Når du konfigurerer Xbox 360 som en extender, overvåger konsollen følgende mapper som standard.

Bemærk! På denne liste er brugernavn navnet på den bruger, der var logget på computeren, da Windows Media Center Extender blev konfigureret.

• C:\Brugere\Delte filer\Optaget tv
  • C:\Brugere\Delte filer\Musik
  • C:\Brugere\Delte filer\Billeder
  • C:\Brugere\Delte filer\Videoer
  • C:\Brugere\brugernavn\Musik
  • C:\Brugere\brugernavn\Billeder
  • C:\Brugere\brugernavn \Videoer

Windows XP

Når du konfigurerer Xbox 360 som en extender, overvåger konsollen følgende mapper som standard.

Bemærk! På denne liste er brugernavn navnet på den bruger, der var logget på computeren, da Windows Media Center Extender blev konfigureret.

• C:\Documents and Settings\All Users\Delte dokumenter\Optaget tv
  • C:\Documents and Settings\All Users\Delte dokumenter\Delt musik
  • C:\Documents and Settings\All Users\Delte dokumenter\Delte billeder
  • C:\Documents and Settings\All Users\Delte dokumenter\Delte videoer
  • C:\Documents and Settings\brugernavn\Dokumenter\Musik
  • C:\Documents and Settings\brugernavn\Dokumenter\Billeder
  • C:\Documents and Settings\brugernavn\Dokumenter\Videoer

Flere oplysninger

1. Hvis du føjer indhold til de overvågede mapper på computeren, vises det nye indhold automatisk i Windows Media Center-biblioteket på Xbox 360-konsollen, hvorfra det også kan streames.
  2. Hvis du stopper med at overvåge en mappe på computeren, fjernes indholdet ikke fra Windows Media Center-biblioteket på konsollen. Hvis du vil slette indholdet, skal du gøre følgende:
    1. Ryd de eksisterende Windows Media Center-forbindelsesdata.
    2. Kør installationen af Windows Media Center Extender igen.
  3. Når du har konfigureret din Xbox 360, kan du bruge Library Setup i Windows Media Center Extender for at tilføje indhold. Dette indhold kan komme fra andre computere, der kører Windows Media Center, eller fra netværksshares.
  4. Windows Media Center Extender-kontonavnet skal have følgende tilladelser. Dette er nødvendigt for at kunne få adgang til indhold, der er gemt på computere med Windows Media Center, eller som er placeret på netværksshares:
    • Læs
    • Læs og kør
    • Visning af mappeindhold

Bemærk!

• Du skal muligvis indstille disse tilladelser manuelt.
  • Windows Media Center Extender-kontonavnet begynder med "MCX." Et Windows Media Center Extender-kontonavn er f.eks. "MCX1" eller "MCX2".