Foretag fejlfinding af forbindelsen mellem Windows Media Center og din Xbox 360

Oversigt

Vigtigt! Denne artikel indeholder instruktioner, der kan hjælpe dig med at løse et bestemt problem. Disse instruktioner omfatter dog fremgangsmåder, der reducerer sikkerhedsniveauet eller deaktiverer sikkerhedsfunktioner på din konsol. Før du foretager disse ændringer, bør du overveje de risici, der er forbundet med at reducere konsollens sikkerhed.

Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding af de mest almindelige fejl, der kan forekomme, når du bruger Windows Media Center med din Xbox 360.

Konfigurer Windows Media Center på din computer

Sørg for, at du har konfigureret Windows Media Center korrekt på din computer. Følg fremgangsmåden for din version af Windows.

Windows 8 og Windows 8.1:

Konfigurer Windows Media Center

Konfigurer Windows Media Center på Xbox 360 (Windows 8)

Windows 7:

Kom godt i gang med Windows Media Center

Fejlmeddelelser

Xbox 360 Setup is Finished. The correct ports cannot be opened

Denne fejl opstår, når Windows Firewall er slået fra på computeren. Du skal slå Windows Firewall til, for at Windows Media Center Extender-installationen kan fuldføres. Når du har installeret Media Center Extender, kan du vælge at slå firewallen fra igen.

Følg instruktionerne i Fejlmeddelelsen "The correct ports cannot be opened" vises, når du bruger Windows Media Center på Xbox 360 for at slå Windows Firewall til.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger Windows Media Center-extendere sammen med din Xbox 360-konsol, på følgende sider:

Brug en Windows Media Center Extender-enhed

Windows Media Center-extendere: Ofte stillede spørgsmål

Konfigurer en Windows Media Center Extender (Windows 7)

Optimer dit hjemmenetværk til Windows Media Center-extendere (Windows 7)

Bemærk! Disse websider er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog.

Your console can't connect your PC with Windows Media Center. Make sure your PC is on and connected to the network

Denne fejl kan forekomme, hvis du installerer McAfee Privacy Service, efter du har installeret en Windows Media Center Extender på en Media Center-baseret computer. Denne tjeneste forhindrer dig i at oprette en forbindelse mellem din Media Center Extender og den Media Center-baserede computer.

Følg instruktionerne i Fejlmeddelelsen "Your console can't contact your PC with Windows Media Center" på Xbox 360 for at løse dette problem.

Xbox 360 not found

Hvis McAfee Privacy Service er installeret på computeren, vil du muligvis få vist følgende fejlmeddelelse, når du kører installationen af Windows Media Center Extender. The McAfee Privacy Service is not compatible with the Media Center Extender software.

Denne fejl kan også skyldes problemer med forbindelsen eller firewallen.

Prøv følgende løsninger for at afhjælpe problemet.

Fjern McAfee Privacy Service

Følg instruktionerne i Fejlmeddelelsen "Xbox 360 not found" vises, når du bruger Windows Media Center.

Tjek, at konsollen og din pc er tilsluttet det samme netværk

Hvis du får vist denne fejl, er Xbox 360-konsollen og Windows Media Center-pc'en muligvis ikke tilsluttet det samme netværk. Konsollen og pc'en skal være tilsluttet det samme lokale netværk via en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse. Du kan få mere at vide om fejlfinding i forbindelse med netværk og konfiguration under:

Fejlfinding i forbindelse med netværksproblemer i Windows
Om indstillinger for Windows Firewall