Manglende konfigurationsnøgle til Xbox 360 og Windows Media Center

Oversigt

Under konfigurationen bør Windows Media Center-app'en til Xbox 360 vise dig en konfigurationsnøgle, der skal indtastes på din Windows Media Center-pc. Konfigurationsnøglen vil muligvis ikke blive vist, hvis du tidligere har konfigureret Windows Media Center på konsollen. På denne side beskrives det, hvordan du løser problemet.

Afbryd den eksisterende computerforbindelse

Du kan løse problemet ved at afbryde den eksisterende computerforbindelse. Sådan gør du:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
  2. Vælg Computers.
  3. Vælg Windows Media Center.
  4. Vælg Disconnect.
  5. Gå tilbage til Xbox Home. Vælg Apps, og vælg derefter My Apps.
  6. Vælg Windows Media Center.

Du bør nu kunne se konfigurationsnøglen. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Xbox 360-konsollen med Windows Media Center, under:

Konfigurer Windows Media Center på Windows 8 og Xbox 360

Konfigurer Windows Media Center på Windows 7 og Xbox 360

Konfigurer Windows Media Center på Windows Vista og en Xbox 360